Több mint 50 gyermek ellen követhetett el szexuális bűncselekményeket a transznemű pedofil

Újabb transzneműt tartóztattak le azért, mert gyermekek ellen követett el szexuális bűncselekményeket. A transz-pedofil anyja egy bölcsödét üzemeltetett lakóhelyükön; nem lehet még tudni, hogy ellenük követte-e el vérlázító tetteit. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Dion Blake Keatont, egy 18 éves transzneműt – biológiailag férfit -, aki nőnek vallja magát, a dallasi rendőrség először február 23-án tartóztatták le háromszorosan elkövetett, gyermekek elleni szexuális kizsákmányolás vádjával, valamint valószínűleg drogkereskedés miatt. A letartóztatás részeként elkobozták Keaton iPhone-ját és laptopját. Az eszközökkel kapcsolatos vizsgálatot követően Keatont március 31-én ismét letartóztatták, további 50 bűncselekmény gyanúja miatt, gyermekek szexuális kizsákmányolásával kapcsolatban.

Az első februári letartóztatásról szóló rendőrségi jelentés szerint Keatont édesanyjával, Pamela Lynn Keatonnal közös lakóhelyén találták meg. Az otthon a New Beginnings Learning Center, a Pamela által vezetett napköziként működik.

A napközi, ahol letartóztatták a gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmények vádjával.

A transzneműt egyébként, miután kiderült, hogy 50 gyermek ellen elkövetett bűncselekménnyel hozható kapcsolatba, óvadék ellenében kiengedték.

A The Post Millennial a transznemű anyját is megkereste telefonon, viszont a nő csak azt hajtogatta, hogy ő nem ismeri a keresett személyt… A rendőrség jelenleg arról nem adott még ki indormációt, hogy a gyermekek, akiken pedofil vágyait kiélte a bölcsödébe jártak-e.

Bár az ügy még valószínűleg sokáig elhúzódhat Keatont eltiltották óvadék fejében történő szabadulása után az bölcsöde közeléből, nem használhat számítógépet és nem érintkezhet 16 éven aluli személyekkel.

Transzvesztiták ölelgettek gyermekeket az egyik budapesti LMBTQP-fészekben

Vádat emeltek egy transzterapeuta ellen autista gyerekek szexuális zaklatása miatt az USA-ban

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)