Transzféreg: Méh átültetést szeretne, csak azért, hogy utána abortálhassa a gyermeket

Egy transznemű aktivista a közösségi médiában kijelentette, hogy ő szeretne lenni az első olyan biológiai férfi, aki abortuszt végez – ezért szándékosan teherbe esne, hogy abortusszal megölje a babát.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Libs of TikTok által megosztott videóban az aktivista azt mondta: „Én szeretnék lenni az első transz nő, akinek sikeres lesz méhátültetése – a petefészkeket és a petesejteket is beleértve –, és én szeretnék lenni az első transz nő, akinek abortusza lesz.

Az propagandista kifejtette, hogy azt akarja, hogy egy „tapasztalt” orvos „kivágja a szerveket egy hajlandó, egészséges, nőből, majd azokat helkyezze át belé. Ezt követően fűvel-fával összefeküdne annak érdekében, hogy teherbe essen, majd  “én szeretnék lenni az első transznő, akinek abortusza van.”

Természetesen kicsi annak a valószínűsége, hogy ez megtörténik. Míg az Egyesült Államokban 2016-ban az első méhátültetés meghiúsult , és a méhet sebészeti úton kellett eltávolítani, miután a 26 éves recipiensnél súlyos szövődmény alakult ki, azóta körülbelül 30- at hajtottak végre az Egyesült Államokban. Azonban egyiket sem végezték el olyan biológiai hímeken, akiknek a testét nem arra tervezték, hogy gyermeket neveljenek vagy szüljenek.

A teherbeesés a női hormonok komplex egyensúlyát igényli. Ha csak egy tényező is ki van kapcsolva, akkor egy biológiai nőnek nehéz teherbe esni – ne törődjön azzal, hogy egy biológiai férfi ösztrogénből, progeszteronból és tesztoszteron-blokkolókból álló koktélt szed.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a transznemű aktivisták és a pénzéhes kísérletező orvosok ne próbálkoznának.

Az a tény, hogy bárki kifejezetten azért szeretne teherbe esni, hogy megöljön egy ártatlan gyereket, csak hogy a vele nem értőke hergelje, egy belső nárcizmusra és nehezen felfogható gonoszságra utal – ahogy a videó kommentelői rámutattak.

Őszintén szólva, akár viccnek, akár komoly kijelentésnek szánták ennek a transznemű aktivistának a videóját, borzalmas a meg nem született emberi lényekről úgy beszélni, mintha csak tárgyak lennének, amelyeket létre kell hozni, majd szándékosan meg kell semmisíteni.

Már inkább a halált választaná a nemváltó műtéte miatt a kanadai transz

Csecsemőkről készített szexuális felvételeket találtak a pápai homoszexuális pedofil telefonján

(LiveAction.org nyomán Szent Korona Rádió)