Lángoljon a modernizmus úttörője! – 15 Teslát gyújtottak fel Németországban

Örömmel értesültünk a hírről, hogy a támadás érte a Teslát, ami a modernizmus zászlóvivője és az emberi identitás eltörlésének úttörője. A 15 autó felgyújtásával, ugyan nem csak Elon Musknak akartak üzenni az aktivisták, de jó látni, hogy nyugaton is vannak még, akik komolyan veszik a kizsákmányolásra törekvő multinacionális cégek és a hagyományellenességet elősegítő techóriások elleni harcot.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Valamivel hajnali fél négy előtt lángokban álló autókról szóló bejelentés érkezett a frankfurti tűzoltóságra. A tűz a Waechtersbacher utca egy olyan parkolójában égett, ahol számos Tesla Model Y-t tároltak. A hatóságok végül öt tűzoltóautóval vonultak ki a helyszínre, a lángokat pedig hajnali fél öt környékén sikerült megfékezni. 10 autó teljesen kiégett, öt megrongálódott, a kár félmillió euró (191,7 millió forint).

Képernyőkép 2023-09-15 155244.png

Hamar kiderült, hogy szándékosság áll az emberekbe chipet ültetni kívánó Elon Musk autóinak felgyújtása hátterében. A nap későbbi részében ismeretlenek egy névtelen levelet tettek közzé az Indymedia platformon, melyben magukra vállalták a tűzesetet, a Teslát pedig, ami az ember feletti kontrolt átvevő autót fejleszti folyamatosan, az „egyik legnagyobb ellenségüknek” nevezték. A gyújtogatók szerint a nemrég lezárult Müncheni Autószalonon

„mindenféle vállalatok mutatták be a csillogó autóikat, majd légkondicionált szobákban gratuláltak egymásnak a gazdasági eredményeikhez, miközben tömegek élete került veszélybe a Portugáliát és Mauit sújtó tüzek és az osztrák és szlovén áradások miatt.”

A csoport egy másik levélben azt is elismerte, hogy ők eresztették le 51 Porsche kerekét Berlinben, így tüntetve a német gyártó ellen.

Technicizáljunk mindent: majdnem bent égett a Teslájában, mert leállt annak központi számítógépe

Egymás között osztogatták a Tesla dolgozói az ügyfelek privát felvételeit

Meghibásodások, silány minőség és pocsék ügyfélszolgálat – Ez jellemzi a Teslát

(Totalcar – Szent Korona Rádió)