Putyin kimondta a nyilvánvalót Zelenszkij származásáról

Putyin a keddi interjújában nyíltan kimondta, hogy Zelenszkij zsidó. Bár a párhuzam igen zavaros, a tipikus nácizás is megjelenik természetesen…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Pavel Zarubin orosz propagandistának adott interjút kedden Vlagyimir Putyin. Az orosz elnök azt mondta ebben, hogy „a nyugati vezetők egy zsidó származású embert tettek Ukrajna élére”, hogy elfedjék a kormány „emberellenes természetét”.

„Ez egy rendkívül undorító helyzetet teremt, amelyben egy zsidó fedezi a nácizmust és dicsőíti azokat, akik a holokausztot vezették Ukrajnában” – mondta Putyin. „Izrael egyszerű polgárai mindenkinél jobban megértik ezt. Nézzék meg, mit mondanak az interneten” – tette hozzá.

Oleg Nyikolenko, az ukrán külügyminisztérium képviselője később kommentálta Putyin kijelentéseit. A Facebookon ezt írta:

„Putyin krónikus ragaszkodása az ukrán elnök etnikai hátteréhez az orosz elitben mélyen gyökerező antiszemitizmus újabb megnyilvánulása. Felszólítjuk a világot, hogy határozottan ítélje el az orosz elnök antiszemita megjegyzéseit. A modern világban nem lehet helye az etnikai alapú gyűlöletnek.”- adta elő Soros-blogja.

Zelenszkij totális háborúra szólította fel a NATO-t

Ukrajna és a zsidók – Az Antikrisztus eljövetelének újabb állomása?

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)