A Betyársereg videóban üzenet Rugós Bekének

Rugós Beke (önjelölt) zenész és „cigány celeb” a virtuális világban igazi „partizán”, aki igen alpári stílusban bármikor kész mocskolni a Betyársereget, akár Facebookon, akár TikTokon. Legutóbb a Mi Hazánk bűnözés elleni tüntetésén tűnt fel, ahol – akár egy igazi antifasiszta – a fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően, igen bátornak bizonyult. Kötekedett a békés demonstrálókkal, üvöltözött és trágárkodott. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ennek kapcsán kereste fel a Magyar Jelen egy villáminterjú erejéig Tyirityán Zsoltot, a Betyársereg vezetőjét, aki elmondta, a Sereg fennállása óta sohasem reagált egyéni üzenetekre, fenyegetésekre, mocskolódásokra, és most sem teszi ezt, mert nem akarja felemelni Rugós Bekét. Hozzátette azonban, hogy arra a jelenségre, ami Rugós Bekét is okozza, arra viszont reagálni kell. Illetve kiemelte, ha a cigány celeb verekedni akar, arra megvannak a megfelelő (törvényes) csatornák, ők állnak elébe. Részletek a videóban.


A cigány celeb áll elébe

Tyirityán Zsolt üzenetére Rugós Beke Facebook-oldalán reagált. A rájuk jellemző „sajátos” helyesírással hozta mindenki tudomására, hogy „amint vége a tévés szereplésének”, „rendelkezésre áll”. Az nem tisztázott, hogy ez alatt pontosan mit kell érteni? Vajon összeszedi a bátorságát, és egy szabályos körülmények között megrendezett harc keretében megmutatja, mire is képes a Betyársereg egy tagja ellen? Esetleg egy újabb alpári videóüzenetet tesz közzé követőinek? Sajnos, ezt a poszt alatt nem lehet megkérdezni tőle, ugyanis letiltotta a hozzászólás lehetőségét.

Ismételten biztonsági őrt akart késelni a cigány, ezúttal Szombathelyen – Büntetése csupán felfüggesztett (Frissítés)

Amíg az Antifa magyar emberekre vadászott, a Betyársereg egyik tagja életeket mentett Törökországban

Tyirityán Zsolt: elszámolták magukat, ha azt hitték, hogy megijedünk és nem reagálunk (interjú)

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)