Hazánkban is lecsapott az LMBTQP-cenzúra

Ha azt hinnénk, hogy az LMBTQP irányelvek csak Nyugaton, vagy a Facebookban cenzúráznak, akkor óriásit tévedünk, hiszen hazánkban is aktívan tevékenykednek a szólásszabadság bajnokai. Az Egyetem TV mutatta be, hogy hogyan is működik ez. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

“Végleg távozom az egyetem tv-től” – írja a Facebookon Tikvicki Dóra, a médium ezeddigi főszerkesztője. Hogy miért kell távoznia? Természetesen az agresszív, véleményterrort alkalmazó balliberalizmus és LMBTQP-lobbisták miatt.

“Szerveztem egy LMBTQ-vitát, ami után az egyik vendég kérte, hogy ne kerüljön ki a videó, amit továbbítottam is az ügyvezetőnk felé, aki azt mondta, hogy akkor ne tegyük ki (ha rajtam múlik, kikerül, mivel tartalmilag nem vágtunk benne semmit, a vendég pedig minden információ tudatában volt). A másik vendég viszont kitett a videóból egy részletet. A hivatalos indoklás pedig az volt, hogy ez eljutott a Szegedi Tudományegyetem vezetőségéig, akik szerint így homofóbnak tűnik az egyetem tv, így az egyetem tv vezetősége pedig amellett döntött, hogy mivel én vagyok a homofóbia forrása, engem távolítanak el” – fejti ki Dóra az abszurd esetet. Szóval az LMBTQP-ről Magyarországon sem lehet már vitát nyitni? A deviáns ideológiát kell támogatni mindenek felett?

Az ügy pedig egyre csak dagad, hisz míg a TV a Szegedi Egyetemre hivatkozik, hogy ők nem tűrték meg az LMBTQP-kritikáját, addig az egyetem tagad mindent, mint írják az Indexnek: “Amennyiben az SZTE vezetésére hivatkozva távolították el a TV egyik munkatársát, akkor az indoklásuk valótlan volt.”

Ha valakinek még mindig kétségei lennének: a kőkemény LMBTQP-lobbi újra támadásba lendült

Az LMBTQP-közösség nem mentes a kegyetlen állatságoktól, sőt…

(Szent Korona Rádió)