USA bíróság: Nincs joguk a szülőknek megvédeni az LMBTQP-től a gyermekeiket

A gyermekek megrontása ellen fellépő szülők

marylandi szövetségi bíróság csütörtökön úgy döntött, hogy a szülők nem tilthatják meg gyermekeiknek az LMBTQP tartalmú könyvek olvasását az egyik lobbista iskolában. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Tamer Mahmoud kontra Monica B. McKnight ügyben a szülők egy szabályzat felállítására törekedtek, amely lehetővé tenné számukra, hogy az általános iskolákban ne olvashassanak és ne dolgoztathassanak fel a gyermekekkel LMBATP tartalmú könyveket. A szülők azzal érveltek, hogy ezekben a könyvekben az indoktrináció egy formája látható, amely sérti családjuk vallási meggyőződését.

A bíróság nem értett egyet. A Biden által kinevezett Deborah L. Boardman bíró arra a következtetésre jutott, hogy a szülők

azáltal, hogy egy saját tantervvel rendelkező állami iskolába íratják gyermekeiket, elvesztik jogukat a gyermekük ideológiai nevelése felett, hiába ütközik az akár vallási nézeteikbe is.

A bíró elutasította a szülők kérését, hogy rendeljenek el egy előzetes intézkedést, amely lehetővé tenné számukra, hogy gyermekeiket otthon tartsák, hogy ne kelljen a káros propagandával találkozniuk.

A botrány egyébként akkor robbant ki, amikor márciusban a kerület megváltoztatta házirendjét, és bejelentette, hogy a szülőknek többé nem lesz joguk beleszólni gyermekük iskolai nevelésébe.

Európában sem vagyunk már messze ettől, sőt:

Vera Jourová: Az EU megvédi az LMBTQ-személyeket a vallásoktól

Feldarabolta szeretőjét a híres homoszexuális séf, mert az nem tudta elfogadni, hogy szakított vele

(Fox nyomán Szent Korona Rádió)