Ezúttal fiatal édesanyát vertek össze „bátor” antifasiszták Németországban

Augusztus 14-én Türingiában, majd augusztus 15-én a szászországi Chemnitzben csapott le az Antifa. Alig telt el néhány nap, s augusztus 20-án ismételten támadásba lendültek a kommunisták. Ezúttal – bátorságukra jellemző módon – egy fiatal édesanyát vertek össze, adja hírül a Freie Sachsen.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Eltérő módon ünnepelte meg augusztus 20-át az Antifa Magyarországon és Németországban. Itthon a Kutyapárt Budapesten szervezett rendezvényt, bár azt nem tudni, pontosan hány beépült antifasiszta képviseltette magát, az viszonyt bizonyos, ezúttal nem vertek meg senkit Budapesten ruházata miatt.

Nem úgy a németországi elvtársak. Az antifasiszta terroristák ezúttal az alig 9000 lakosú szászországi Niesky-ben csaptak le.

20 óra körül egy fiatal anya egyedül tartott hazafelé egy jó barátjától, amikor balról három, a helyszínt jól ismerő személy, két férfi és egy nő jött felé. Az egyik férfi egy Antifa szimbólummal ellátott inget viselt. A fiatal nő hazafiként gyakran jár tüntetésekre, ezért hamar kiszúrták a szélsőbaloldai terroristák.

Előbb szidalmazni kezdték, és náci picsának nevezték, majd egyre gyorsabban futottak irányába. A fiatal anya megpróbálta elkerülni őket, majd próbált határozott fellépést mutatni, és kiabálva kizökkenteni a támadóit, hogy megússza az egyre fenyegetőbb helyzetet.

Az egyik férfi ekkor felé rohant és agresszíven hátralökte, a másik kettő körülvette, és ide-oda lökdöste. Az áldozat megpróbált elmenekülni, végül a női támadó ütései akadályozták meg ebben.

A két férfi ezután beszállt a verésbe, és mindhárman addig ütötték áldozatukat, amíg az a földre nem esett. Az elkövetők ezután elfutottak, áldozatukat a földön hagyták.

A fiatal anya feljelentést tett az ügyben, bár túl sok jóra nem számíthat, ismerve a németországi hatóságok hozzáállását a szélsőbaloldalhoz.

Antifaterror: a Hammer banda rémtettei

Machetével támadtak…. – Újabb brutális antifa támadások Németországban

Rendőrök megöléséről éneklő antifa zenekar frontemberével lépett fel a Carson Coma

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)