Az ellenséget nyomon kell követni – Tábort szervez a szélsőbalos Szikra Bodajkon

Idén augusztus 18. és 20. között szervezi meg nyári táborát a Jámbor András vezette szélsőbaloldali, az antifákkal is kapcsolatot ápoló Szikra Mozgalom. Ezúttal a Fejér vármegyei Bodajkon. Az eseményről a több portál is beszámolt már. Mi olvasónk véleményét közöljük most. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Jámbor András és a Lenin-fiúkra emlékeztető közössége a közelmúltban azzal került be az országos híradásokba, hogy aktivistája, Dobos Krisztina gyanúba keveredett a februári antifa támadások elkövetőjeként. Jámbor András a kezdetek óta mentegetőzni és magyarázkodni próbált, ám végül kénytelen volt elismerni, hogy a rendőrség által őrizetbe vett Dobos Krisztina a Szikra aktivistája. A Magyar Jelen egy februári cikkében már fotókkal bizonyította, hogy Dobos Krisztina kapcsolatban állt a Varga “Nefelejcs” Gergőhöz köthető antifasiszta szervezethez, az Autonómia Csoporthoz, tehát a hazai szélsőbal régi motorosáról van szól.

A Facebookos tartalmak is átfedést mutatnak a Szikra és az Antifa között

Dobos Krisztinát azonban két hét után kiengedték, mert élettársa, Egyed András – feltehetően hamis – alibit szolgáltatott. Egyedről azonban nem sokkal később bebizonyosodott, hogy az adathordozóján pedofil felvételek találhatóak, és az igazságszolgáltatás előtt önkezével vetett véget életének. Mindezek mellett az is felvetődött, hogy a pedofil férfi szintén szervezője lehetett a budapesti támadásoknak, ugyanis hosszabb időt töltött külföldön és dolgozott abban az innsbrucki kávézóban, amit az osztrák belügyi szervek az Antifa-aktivisták törzshelyeként tartanak számon.

A biatorbágyi öngyilkosság helyszínén, ahol Egyed András végzett magával, egy elszenesedett játékbaba maradványát találták meg a rendőrök. A látvány még képen is iszonyatos, ha az ember elképzeli, hogy milyen gondolatok vezélrelték Egyed András tettét.

A gyermekek sanyargatását tartalmazó felvételeket Dobos Krisztina lakásán forgathatták – ezt már az osztrák Exxpress portál közölte.

Jámbor András kezdetben többször is felszólalt az Országgyűlésben Dobos Krisztina vélt ártatlansága mellett, aki a Facebook közösségi oldalán még a nevét is megváltoztatta, és akit már többször is bevitt a Parlament épületébe. A pedofil-ügy óta azonban a Párbeszédben politizáló képviselő idegesen kitérő válaszokat ad, bujkál a sajtó elől, és minden módon igyekszik elhárítani a felelősséget magáról, hogy az általa vezetett kommunista szellemiségű mozgalom pedofil gyanúba keveredett.

Szélsőbaloldali nyári tábor Bodajkon

Mindeközben a Szikra Mozgalom bocsánat kérés helyett nyári tábort szervez a Fejér vármegyei Bodajkon, a Bodajki Falutábor Kft.  által üzemeltetett helyszínen.

A szélsőbaloldali táborban fellép a Csaknekedkislány nevű zenekar, amely formációt a kormányzati Nemzeti Kultúrális Alap (NKA) is támogatta. Az NKA céljait úgy határozza meg, mint a nemzeti és az egyetemes értékek létrehozásának, megőrzésének, valamint hazai és határon túli terjesztésének támogatását. Ehhez képest belefér a nem éppen nemzeti célok örökítése is.

Érdemes megjegyezni, hogy a 13 éve regnáló, önmagát családvédőnek és jobboldali konzervatívnak nevező Fidesz-kormány alatt is rendőri biztosítás mellett lehet megtartani most már nem csupán Budapesten, hanem vidéki városokban is a pride felvonulást, amelyre a gyermekvédelmi törvény ellenére is büntetlenül visznek ki kiskorú gyermekeket. Miközben jobboldali eseményeket tiltanak be, és a TASZ, a Háttér Társaság, valamint az Amnesty International feljelentése nyomán jobboldali mozgalmárok ellen indul koncepciós eljárás, például a szivárványos zászló meg nem történt elégetése ürügyén.

A pedofilmosdató Szikra Mozgalom ifjúsági táborának egyébként az a Bodajk biztosítja a helyszínt.

A Magyar Jelen időközben levélben fordult a Bodajki Falutábor fenntartóihoz, hogy tudnak-e arról, mit is képvisel a Szikra Mozgalom? Válasz azóta sem érkezett.

Összefonódik a pedofilía az LMBTQ-val

Portálunk nemrég számolt be arról, hogy egy 59 éves homoszexuális taksonyi férfit vett őrizetbe a rendőrség, aki egy 8 éves kisfiút vett rá “szexuális cselekmény elvégzésére”, majd meztelen testéről, nemi szervéről fényképeket, valamint videófelvételt készített.

Sajnos hazánkban is egyre gyakoribbak a pedofil bűnelkövetések, méghozzá sokszor pont az LMBTQ-közösség tagjai részéről.

Ezzel a közösséggel vállal szolidaritást a balliberális ellenzék mellett a szélsőbaloldal is, az anarchista Autonómia Csoport, és a velük szövetséges Szikra Mozgalom, valamint a Vajnai Attila-Noé Krisztina-féle Európai Baloldal.

Színrelép és összezár a szélsőbal

A gyermekáldozatok nem hogy nem érdeklik a baloldalt, de Vajnai Attila korábban A MI IDŐNK kommunista oldalon osztotta meg az Ausztria Kommunista Ifjúságának LMBTQP-t támogató felvonulásáról készült fotót „Nincs pride osztályharc nélkül” szlogennel.

Vajnaiék Facebook bejegyzésükben nyíltan is kiállnak Jámbor András és mozgalma mellett, szemet hunyva ezzel afelett, hogy Dobos Krisztina lakásában mennyi gyereket ronthatott meg élettársa, aki az általuk jogosnak tartott februári antifa támadásokban a kommunista házaspárral együtt szintén közreműködhetett.

A Varga “Nefelejcs” Gergő-féle Autonómia Csoport nem csak az Antifainfo Budapest és az Antifasiszta Összefogás Facebook oldalakat-, hanem az Autonómia és a Nem kinövöm, hanem ez egy komoly politikai mozgalom  felületeit is kezelik. Utóbbi oldalon például azt állították, hogy „a szélsőjobbos portálok ártatlanul tették tönkre Dobos Krisztina életét.” Ugyanakkor azt Vajnai Attilához és Noé Krisztinához hasonlóan szintén nem jegyzik meg, hogy a Dobos-Egyed páros mennyi kiksorú gyerek életét tehette tönkre.

(Szent Korona Rádió)