Betört a nőhöz, elverte egy seprűnyéllel, majd megerőszakolta a migráns

De természetesen a migráció csupán egy álprobléma, amit a szélsőjobboldaliak találtak ki… Az áldozat még mindig az életéért küzd a kórházban. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Döbbenetes szexuális bűncselekmény történt a minap a Franciaország északi részén lévő Cherbourg-en-Cotentin nevű településen, ahol egy, a rendőrségi nyilvántartásban szereplő 18 éves migráns, bizonyos Oumar N. betört egy 29 éves nő otthonába, majd durván megverte egy seprűnyéllel, majd megerőszakolta áldozatát.

A történtekről a Le Figaro számolt be, a lap értesülései szerint a rendőrök egy sokkos állapotban lévő, meztelen nőt találtak a lakásban, aki arról számolt be, hogy egy fiatalember, akit korábban már látott, de nem ismert, betört az otthonába, és brutálisan bántalmazta.

Az orvosok az áldozatnál vastagbél-, vékonybél-, hashártya- és rekeszizom-perforációt, bordatörést és szeptikus sokk kockázatát állapították meg. A fiatal nőt kórházba szállították, ahol mesterséges kómában tartják, jelenleg élet és halál között van, miután életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Sajtóértesülések szerint a támadót a helyszínen hagyott ujjlenyomata buktatta le, a gyanúsítottat őrizetbe vették édesanyja otthonában. A migráns kezdetben tagadta tettét, de végül beismerte, hogy ő követte el az erőszakot, ezt alátámasztották a gyanúsított mobiltelefonjának GPS adatai is, melyeket a támadás idején rögzítettek.

A coutances-i ügyészség bírósági vizsgálatot indított kínzás és nemi erőszak miatt, a gyanúsított ellen vádat emeltek és előzetes letartóztatásba helyezték, derül ki a Le Figaro újságírójának Twitter-bejegyzéséből.

A riporter kiemelte, hogy a 29 éves nő ellen elkövetett erőszak kétségtelenül az egyik legaljasabb eset, amivel újságírói pályafutása során találkozott. Hozzátette, megdöbbent azon, hogy a durva erőszak nem váltott ki különösebb reakciókat. Az áldozat még mindig az életéért küzd a kórházban.

Damien Rieu francia jobboldali politikus is megszólalt az esettel kapcsolatban, azt írta a Twitteren, hogy egy olyan országban él, ahol egy többszörösen visszaeső bűnelkövető tette ezerszer kevesebb reakciót vált ki, mint egy bűnöző esete, aki a rendőri igazoltatásnak való ellenállás közben véletlenül életét vesztette.

Négyen sérültek meg a balesetben, amiben az embercsempész egy ház falának hajtott

“Specialista” akcióban: lehúzott nadrágú afrikaiak Düsseldorf óvárosában (VIDEÓ)

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)