Négyen sérültek meg a balesetben, amiben az embercsempész egy ház falának hajtott

Négyen sérültek meg abban a közlekedési balesetben Mórahalmon a Röszkei úton, ahol egy migránsokat szállító kisfurgon egy ház falának csapódott. Hiába menekült el a helyszínről az embercsempész, a rendőrök a közeli erdőben el tudták fogni.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy magyar rendszámú furgon nagy sebességgel haladt a Kissori úton, a kereszteződésnél azonban nem bírt megállni, áthajtott 5512-es úton és egy ház falának csapódott. A balesetben egy fő súlyosan, hárman könnyebben megsérültek. Mint kiderült, a kocsiban 24 migráns volt összezsúfolva. Az autót vezető moldáv embercsempész az ütközés után elmenekült, őt a rendőrök párszáz méterrel arrébb, egy erdős területen fogták el. Az autó kitört egy gázcsonkot, ezért a közműszolgáltatót is a helyszínre hívták, akik megszüntették a gázömlést. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a hatóságok. A baleset pontos körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Az elmúlt két nap alatt Csongrád-Csanád Vármegyében már a második migránsbaleset történt. Augusztus 10-én Ásotthalom külterületén borult árokba egy furgon. A kisteherautóban 19 migráns utazott, mindannyian megsérültek a baleset során, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette.

Román embercsempész karambolozott 29 migránssal a gépjárművében az M1-esen

A szabadon engedett embercsempészek valóban messzire kerülik ezentúl Magyarországot?

(Delmagyar.hu nyomán Szent Korona Rádió)