Fenyegették és elkergették az oroszbarát politikust hazájából

Mióta tart az orosz-ukrán háború, tudhatjuk, hogy semmi nem megengedhető és elfogadható a nyugati világnak ami bármilyen módon kötődik Oroszországhoz. Jelen esetben egy osztrák politikust kergettek el rengeteg fenyegetéssel otthonából, csak azért, mert az esküvőjére meghívta Putyint és még táncolt is az orosz elnökkel.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Karin Kneissl az oroszországi Petrusovóba költözött, miután fenyegetések és az Oroszországgal való viszonya miatti vádak után elhagyta Ausztriát. Kneissl 2017 és 2019 között volt az osztrák diplomácia vezetője, a Meduza tudósítása szerint a politikus ismerősei segítettek neki házat bérelni a Rjazanyi területen. A volt tárcavezető kifejtette, nagyon szép helynek tartja Petrusovót és nagyon nehéz volt 60 évesen hátra hagynia korábbi életét.

Kneissl akkor került be a világ szinte minden híroldalára, mikor a 2018-as esküvőjén ott volt Sebastian Kurz akkori kancellár mellett Vlagyimir Putyin orosz elnök is, akivel még táncolt is kicsit. A politikus tagja volt a Rosznyefty orosz kőolajcsoport igazgatótanácsának, ám a háború kitörése után erről a posztról lemondott.

A volt külügyminiszter egy korábbi interjújában hangoztatta, hogy a fenyegetések következtében hagyta el hazáját, először Libanonban élt, idén költözött Oroszországba.

Ez a valódi különbség a multikulti és a valódi birodalmiságtudat között – Egy Korán sorsa Svédországban és Oroszországban

Csak megalázkodva térhetnek vissza az orosz cselgáncsozók a nemzetközi tatamira

(Mandiner – Szent Korona Rádió)