Ez a valódi különbség a multikulti és a valódi birodalmiságtudat között – Egy Korán sorsa Svédországban és Oroszországban

A multikulti Svédországban ismételten Koránt égettek, a Föld egy másik, nem is olyan távoli országában, – akiket folyton az emberi jogok megsértésével vádolnak – egészen más hozzáállást láthatunk. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az év eleji svéd Korán-égetések kapcsán, melynek következtében a NATO csatlakozás sem jött össze, az ilyesfajta cselekedetekről részletesebben kifejtettük már a véleményünket.

A svédek most újabb primitív megnyilvánulásnak lehettek tanúi: egy férfi először oldalakat tépett ki a muszlimok szentírásából, megtörölte velük a cipőjét, majd szalonnát tett a könyvbe és felgyújtotta.

A Korán elégetésével járó tiltakozó akciót egyébként az Eid al-Fitr (muszlimok egyik nagy ünnepének) első napján engedélyezte a svéd rendőrség – jelentette az AFP.

Mindeközben Oroszországban, ahol a birodalmiságtudat még egészségesen él, ahol az orosz szellem alatt népek egyesülnek Putyin Dagesztánban, a muszlim tagköztársaságban járt, ahol az egyik vallási vezetővel találkozott. A vallási vezetőtől ajándékba kapott egy Koránt, s ennek kapcsán kitért a svédországi eseményekre:

“Mi tudjuk, hogy más országokban máshogyan csinálják. Nem törődnek az embereknek a vallásukkal kapcsolatos érzéseikkel, és azt mondják, hogy ez nem bűn. A mi országunkban ez bűncselekmény. (…) Köszönöm. Köszönöm neked ezt az ajándékot. Méltó helyet fogok neki találni a Kremlben.” 

(Vadhajtások és Intel Republic nyomán Szent Korona Rádió)