Krisztus és a Sátán között a végső csata a házasság és a család kérdéskörében fog lezajlani

Napjainkban a legélesebb harc az LMBTQP-propaganda családellenes, társadalomromboló tevékenysége ellen, a normalitás pártján zajlik. A fatimai Mária-jelenések egyik tanúja fontos prófétai üzenetet hagyhatott napjaink krízishelyzetével kapcsolatban? 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Lucia dos Santos nővér, aki egyike annak a három gyermeknek, akik tanúi voltak a fatimai Mária-jelenéseknek, 2005-ben adta vissza lelkét a Teremtőnek. Halála előtt azonban azt jósolta, hogy Krisztus és a Sátán között a végső csata a házasság és a család kérdéskörében fog lezajlani. Így mondja Carlo Caffarra bíboros, aki arról számolt be, hogy a látnok levelet küldött neki ezzel a jóslattal, amikor ő még az olaszországi Bologna érseke volt.

Lucia nővérnek ezt a II. Szent János Pál pápasága alatt kifejtett kijelentését 2016-ban a mexikói érsekség Desde la Fe (A hitből) hetilapja újra felfrissítette, az Enrique Pena Nieto elnök által generált vita közepette, aki bejelentette azon szándékát, hogy népszerűsítse a deviánsok házasságát az országában.

A mexikói hetilap felidézte azokat a kijelentéseket, amelyeket Caffarra bíboros tett az olasz sajtónak 2008-ban, három évvel Lucia nővér halála után.

2008. február 16-án az olasz bíboros misét celebrált Pio atya sírjánál, majd interjút adott a Tele Radionak. Lucia dos Santos nővér próféciájáról kérdezték, amely „az Úr és a Sátán királysága közötti végső csatáról” beszélt.

Caffarra bíboros elmagyarázta, hogy II. Szent János Pál megbízta őt a Házasság és Családtanulmányok Pápai Intézetének megtervezésével és létrehozásával. E munka elején a bíboros levelet írt Lucia fatimai nővérnek püspökén keresztül.

„Megmagyarázhatatlan módon, mivel nem vártam választ – csak az imáit kértem – egy hosszú levelet kaptam az aláírásával, amely jelenleg az Intézet archívumában van” – mondta az olasz bíboros.

„A levélben ezt írta:

„Az Úr és a Sátán királysága közötti végső csata a házasságról és a családról fog szólni.”

Ne féljen – tette hozzá, mert aki a Házasság és a Család szentségéért dolgozik, annak mindig harcolnia kell (…) mert ez a döntő kérdés. Aztán arra a következtetésre jutott: „A Szűzanya ennek ellenére már összetörte (a Sátánnak) a fejét”.

Caffarra bíboros hozzátette: „Ismét II. János Pállal beszélve érezhető volt, hogy a család a mag, hiszen (…) Ha az alappillér megsérül, az egész épület összeomlik, és most ezt látjuk, mert ezen a ponton igazunk van, és ezt tudjuk.”

Athanasius Schneider: A hagyományos római miserítus betiltása egyházi hatalommal való visszaélés

A keresztények között is terjed az LMBTQP elfogadása – Ez ellen szólalt fel Szombathely püspöke

(Catholic News Agency nyomán Szent Korona Rádió)