Hemzsegnek a gyerekek az Ozora fesztiválon – A nemiszerveiket mutogató drogosok sem zavarják a szülőket

A hosszú évek óta újra és újra Magyarországon megrendezésre kerülő Ozora fesztivál a különféle drogok fogyasztása és a közszeméremsértő résztvevők mellett közel sem nevezhető gyermekbarát kikapcsolódásnak. A liberálisok szerint viszont ez nem probléma, idén több, mint ezer 14 év alatti vett részt rajta.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az Ozora fesztiválon nyolc éve alakítanak ki olyan programokat, melyeken kifejezetten gyermekek vehetnek részt. Ez mára szinte az egész területére kiterjedt, mindenhol vannak gyerekrészlegek. A fesztiválterület közepén például egy hatalmas játszótér található, de most már szinte minden színpad mellett van egy játszó placc, és a jövőben csak több lesz. Idén közel 30 ezren vettek részt a fesztiválon, közülük 1200-an pedig 14 év alatti gyerekek voltak. Ez azért is van így, mivel 14 év alatt a fesztivál ingyenes, a gyerekeket csak regisztrálni kell. Így a pár hetes babától kezdve minden korosztály megjelenik, sőt, várandósok is megfordulnak ott.

 

Alapvetően igyekeznek bevonzani a különféle foglalkozásokkal a kiskorúakat, így sokan akár szemet hunyhatnak a fesztivál sötét oldala felett, hiszen van ott fafaragó, kerámia, bőrdíszműves, virágkötő műhely, kovácsolás, ékszerkészítés, természetes textilfestés, lehet készíteni fogport, szúnyogriasztót és füstölőt is természetes anyagokból, továbbá lehet hangszereket, szintetizátorokat próbálgatni, bluetooth-szal működő hangszóró-dobozt készíteni. Na de mi folyik mindeközben a gyermekek szeme láttára?

Fényes nappal is bármerre néznek, könnyen találkozhatnak szembe olyan férfiakkal és nőkkel, akik halál nyugalommal mutogatják a nemiszerveiket, intim testrészeiket, kezdve Varga Viktorral:

A sarazásból a gyermekeket se hagyják ki:

A szülőket mindez nem zavarja, a következőképpen vélekednek a drogos rendezvényről, ahova egyébként más fesztiváloktól eltérően a biztonsági szolgálat beengedi a hozott ételeket és italokat, meg még ki tudja, miket:

„Szerintem ez abszolút családbarát fesztivál, amire szerencsére egyre többen jönnek rá.”

Nos, a szerelemről és családról alkotott egészséges képet a gyermekek nem épp itt sajátítják el. Bőven akadnak az LMBTQP-“közösségből”, akik szabadon kiélik deviánsságukat:

Úgy gondolják továbbá, sokkal biztonságosabb a gyerekeket ebbe a közegbe elhozni egyéb ilyen jellegű programokhoz képest:

„Szigetre, a Balaton Soundra, vagy a Voltra eszünkbe se jutna elvinni őket”

– fejtette ki egy szülő. Mindeközben az Ozora fesztivál:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

J A S O N 🍄 V I (@vee3rdeye) által megosztott bejegyzés

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)

Grúzok ezrei a normalitás védelmében – Nem így tervezték a Pride fesztivált a helyi szervezők

Csövesbánat, csicskagyász: nem lesz se alkohol, se drog a kerecsendi falu- és romanapon