Grúzok ezrei a normalitás védelmében – Nem így tervezték a Pride fesztivált a helyi szervezők

Elsöprő erővel jelezték a grúzok a hazájukban székelő LMBTQP-lobbistáknak, hogy nem kérnek a liberális propagandából, de főleg nem a devianciát ünneplő Pride fesztiválból. Több ezer fős tömeg gyűlt és akadályozták meg, hogy a modernitás erői hirdethessék a beteg ideológiájukat.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Hiába igérgette a Belügyminisztérium és a rendőrség hónapok óta a biztonságot a deviánsoknak a grúz Pride fesztiválon, képtelenek voltak megakadályozni, hogy a többezres tömeg megvédje a normalitást és tönkretegye az LMBTQP-lobbi játékát. A szervezők a tavalyelőtti, szintén kudarcba fulladt felvonulás után idén csak egy fesztivált szerettek volna tartani a város egyik nagy parkjában, egy többezres, konzervatív tömeg azonban ezt lehetetlenné tette.

A szinte kizárólag férfiakból álló harcos tömeg szétverte a fesztivál helyszínét, beleértve a dekorációt és a színpadot, valamint transz- és szivárványzászlókat égettek, miközben a szervezők minden, az eredetileg a fesztiválra kilátogatni tervezőt felszólítottak, hogy maradjanak otthon. Úgy látszik hogy már csak ebből értenek az elvakult liberálisok, a szép szó semmit nem ér náluk.

Figyelem! Kerülő úton próbálják befolyásolni a gyerekeket az iskolákban az LMBTQP-szervezetek.

Görögország is teret engedhet a deviáns házaságnak

(Humen Online – Szent Korona Rádió)