Külön LMBTQP iskolát nyitnak az USA-ban

Az LMBTQP-propaganda egyre jobban igyekszik rátelepedni a gyermekekre. Az USA-ban ennek jegyében megnyitják az első deviáns iskolát. Vajon mikor jönnek az ilyen óvodák, bölcsődék? És ki védi meg egyébként is ezeket a gyermekeket az aberrált szexuális ragadozóktól

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az iskola alapítója, Nate Rhoton elmondta, hogy persze, az alternatív oktatás nem propaganda céllal, hanem csupa jóindulatból és szeretetből jött létre az állami törvényhozás által az év elején elfogadott LMBTQP-ellenes törvényekre válaszul, azt is állítva, hogy az iskola megmenti az LMBTQP-közösséghez tartozó gyerekek életét.

“Országosan azt látjuk, hogy az LMBTQ-fiatalokat törvényhozási támadások érik”– mondta Rhoton, aki szerint ez kulturális háború, amelynek epicentrumában az LMBTQ-közösség áll. Ebben valóban igaza van, ez egy háború, csakhogy pont nem a deviánsok a célpontok, hanem a normalitás utolsó képviselői.

A Queer Blended Learning Center napi LMBTQP-történelemórákat kínál majd a diákoknak egy olyan tantervvel, amely az LMBTQP közösség különböző jelentős történelmi személyiségeit emeli ki. A tanulóknak emellett alapvető matematikai, természettudományos és angol nyelvtudást is kínálnak majd online kurzusokon keresztül.

A fiatalok lelkéért a háború eszkalálódik…

Újabb gyermekeket célzó LMBTQP-propaganda: Kevert rasszú szivárvány családban nevelkedik egy rajzfilm szereplője

Beperelte transzműtétre kényszerítő orvosait egy amerikai nő – Soha nem lehet már teljes az élete

(Origo és The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)