Vádat emeltek egy transzterapeuta ellen autista gyerekek szexuális zaklatása miatt az USA-ban

Letartóztattak egy transz online aktivistát Greenwoodban, Indiában, mert állítólag kisgyermekeket molesztált egy autista gyermekeknek fenntartott terápiás központjában bébiszittelés közben.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A 30 éves Leomeir Vincennes Kennedy ellen három rendbeli gyermekmolesztálás és gyermekpornó birtoklás miatt emeltek vádat az április 12-i letartóztatását követően. Kennedy egy biológiai nő, aki férfiként azonosítja magát, és tesztoszteron használatával éri el “átalakulását”. A Johnson megyei bírósági dokumentumok “transzférfiként” azonosítják.

Leomeir V. Kennedy, korábban Allison, biológiai nő, a közösségi médiában dokumentálta transz kezeléseit

A bírósági dokumentumok szerint a Johnson megyei seriff iroda nyomozója azt írta, hogy Kennedy április 11-én bevallotta a greenwoodi rendőrségen, hogy molesztált három, általa gondozott gyermeket. Kennedy állítólag azt mondta, hogy 2017 októberében bébiszittelés közben molesztálta az egyik áldozatot.

Az egyéves lányt pelenkacsere során molesztálta a nemi szervén.

2022-ben Kennedy engedéllyel rendelkező viselkedéstechnikusként dolgozott a Hopebridge Autism Therapy Center gyermekgyógyászati ​​központjában. Ott a gyanú szerint további két kisgyermeket molesztált; a gyanú minimalizálása érdekében más személyzetihez rendelt áldozatokat keresett. Az egyik áldozatot állítólag itt is pelenkacsere során rontotta meg, míg egy másikat csiklandozás leple alatt molesztált. Az egyik autista áldozat édesanyja azt mondta a helyi médiának, hogy viselkedésbeli változásokat figyelt meg a gyermeknél a szexuális visszaélést követően.

A bírósági dokumentumok szerint Kennedy azt mondta a rendőrségnek, hogy úgy érezte magát, mintha „karácsony” lenne, amikor az egyik gyermekáldozatot molesztálta a terápiás központban.

A transznemű jelenleg

Bár a közösségi média felületei közül igen sokat törölt, Pinterestjén továbbra is fent vannak posztjai, amelyek mutatják, hogy igen aktív LMBTQP-aktivista ő is.

Kennedy a nyomozás részeként átadta elektronikus eszközeit a seriff hivatalának. A bírósági dokumentumok azt állítják, hogy Kennedy más pedofilokkal kommunikált, és “nagyon fiatal gyerekek szexuális képeit” tárolta mobiltelefonján. Védekezésül, hogy miért van nála gyermekpornográfia, és miért bántalmazta a csecsemőket azt mondta, hogy gyermekkorában őt is szexuálisan bántalmazták.

Kennedy jelenleg a Johnson megyei börtönben van, azt nem tudni, hogy férfiak vagy nők közé helyezték-e el.

“Sírodra fogok hugyozni!” – LMBTQP aktivista a gyermekeket védő kormányzónak

Újabb transznemű által elkövetett brutális gyilkosság az USA-ból

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)