„Ez már nem csak egyszerűen LMBTQ-lobbi. Ez LMBTQ-terror!” – interjú a HVIM társelnökével

A bíróság a minap nem jogerősen egy év próbára bocsátotta Barcsa-Turner Gábort, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom társvezetőjét a „zászló-nem-égetéses” ügyében, ami több mint 3 éve húzódik. Az eset kapcsán a Pesti Srácok készített interjút vele.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Soros-hálózathoz tartozó, jogvédőknek álcázott szervezetek lobbija túlmegy minden határon. Hatóságokat és az igazságszolgáltatást megtévesztő módon, a jogszabályokkal visszaélve érik el, hogy céltáblává tegyék, akár le is vegyék a sakktábláról azokat, akik a normalitáspárti álláspontot képviselik és fel mernek lépni az egyre erőszakosabb LMBTQ-propaganda ellen – reagált a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom társelnöke a meg sem történt szivárványos zászlóégetés miatti elítélésére. Barcsa-Turner Gábor a PestiSrácok.hu-nak azt mondta, itt az ideje felébredni és megálljt parancsolni, mert ez már nem LMBTQ-lobbi, hanem LMBTQ-terror.

„Nem elég, hogy semmibe veszik, megkerülik a törvényeket és mind a mai napig gyermekeket és pedagógusokat céloznak meg „érzékenyítő” programjaikkal, hogy hadjáratot folytatnak a normális értékeket képviselőkkel szemben, hanem már a joggyakorlatba, törvények alkalmazásának rendjébe is beleszólnak, külföldi finanszírozásból, rendőrségnek, ügyészségnek írt ajánlásaikkal, útmutatásokkal”

– fogalmazott a HVIM társelnöke.

Nem jogerősen egy év próbára bocsátotta a minap Barcsa-Turner Gábort, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom társelnökét a Székesfehérvári Járásbíróság közösség tagja elleni uszításért egy meg sem történt szivárványos zászlóégetés miatt. Korábban többször beszámoltunk róla, hogy a HVIM egy vidéki, rendhagyó, interaktív ’56-os eseményre készült még 2019-ben. Az eseményre felhívó plakátra, amelyet szűk körben, és mindössze felületünkön: a Szent Korona Rádió honlapján hirdettek, felkerült programként az LMBTQ-zászló elégetése. Végül a zászlóégetést meg sem tartották.

A Háttér Társaság közösség tagja elleni erőszak miatt tett feljelentést. Azt többször is elutasították a hatóságok, de a liberális jogvédők addig tolták erőszakosan az ügyet, amíg végül ugyanaz az ügyészség, amelyik korábban nem látott megvalósult bűncselekményt, megadta magát a lobbinak és vádat emelt Barcsa-Turner Gábor ellen. Az eljárásban még azt sem sikerült tisztázni, miért lennének jogilag definiált védett közösség a normálistól eltérő szexuális orientáltságú emberek, és hogyan alkalmazható a rasszizmus ellen született nemzetközi jogszabály egy ilyen speciális csoportra.

Az ítéletet – még ha a létező legenyhébbet is – kimondták. A próbára bocsátás a legenyhébb fokozat, amilyen elmarasztaló döntést a bíróság hozhatott; gyakorlatilag nem is büntetési tétel, hanem a büntetés kirovásának egy éves felfüggesztése. Barcsa-Turner és védője nem fogadják el, fellebbeztek, így a teljesen abszurd büntetőper másodfokon folytatódik.

Az ifjúsági civil szervezet vezetője úgy érzi, a Székesfehérvári Járásbíróság bírónője próbált, amennyire lehet, „kifarolni” a kellemetlen ügyből. Engedni sem akart a nyomásnak teljesen, de felmenteni sem tudta őt, ezért hozhatott ilyen döntést. Egy próbára bocsátás hiába nem érdemi elítélés, valahol mégis egy megfélemlítés, béklyó, amivel „leveszik az embert a sakktábláról”. Azt mondja ki, hogy ha ez alatt az idő alatt az érintett bármit csinál, amiért eljárás alá vonják, akkor hoznak ítéletet abban az ügyben, amiben próbára bocsátották. Egy próbára bocsátással elég elmenni tüntetni mondjuk a Pride ellen, ráhívják a tüntetőkre a rendőrséget, bármi miatt indul egy eljárás – akinek már próbára bocsátása van, könnyen bajba kerül akkor is, ha valójában nem csinált semmit.

„Van egy civil szervezetnek álcázott ügynökszervezet, ez a Háttér Társaság, amelyik évről évre egyre több nemzetközi forrást hív le. Pár év alatt a 30–40 millióról 293 millióra nőtt az éves támogatásuk. És ezek a többek közt a Nyílt Társadalom Alapítvány által finanszírozott különböző felforgató nemzetközi NGO-ügynökségek magyarázhatják a magyarországi jogot, de nemcsak magyarázhatják, hanem gyakorlatilag már a nyomozóhatóságok munkáját is diktálhatják”

– fogalmazott Barcsa-Turner Gábor. Emlékeztetett, hogy a Háttér Társaság – amely az ő feljelentője –, illetve annak gyűlölet elleni munkacsoportja készített úgynevezett előélet-indikátort, amely útmutatásként szolgál a hatóságoknak, ügyészségnek arra, hogyan kell értelmezni, kezelni a gyűlölet elleni bűncselekményeket: csak az általuk védett kisebbségnek tartott csoportokat védik, míg például szerintük nem lehet gyűlölet-bűncselekményt elkövetni a többségi társadalommal szemben. Ezt az előítélet-indikátort országos érvényűvé tette az ügyészség – derült ki a HVIM egyik közérdekű adatkikéréséből.

„Az ő iránymutatásuk, hogy miként kell értelmezni bizonyos cselekményeket, bűncselekményeket, beépülhetett az ügyészség eljárásrendjébe, belső jogalkalmazási gyakorlatába. Majd a protokoll kidolgozói sorra teszik a feljelentéseket azok ellen, akiknek a politikai szerepe, tevékenysége nekik nem tetszik. Azok ellen, akik egyébként a kormányzat szándékával, az alaptörvény szellemiségével megegyezően védik a normalitást és a hagyományos családmodellt. Gyakorlatilag egy nemzetbiztonsági kockázatnak tekinthető szervezet instruálja a jogalkalmazó szerveket úgy, hogy a politikai ellenfeleit ellehetetleníti. Ez abszurdum”

– jelentette ki a PS-nek a HVIM társelnöke. Rámutatott, hogy konkrétan bosszúhadjárat van folyamatban a normalitáspárti szervezetekkel, személyekkel szemben, azok ellen, akik évek óta próbálják ezt a lobbit feltárni és a nagyközönségnek bemutatni, hogyan működik, mi a valódi tevékenységük, hogyan „érzékenyítik” a tanárokat, hogyan próbálnak bejutni az iskolákba, megrontani a gyerekeket, illetve, hogy ez mennyire előrehaladott nyugaton – tehát aki ezzel foglalkozik, az célpont lesz, és előbb-utóbb számíthat arra, hogy valamilyen formában megütheti a bokáját. Beperlik, feljelentik azokra a jogszabályokra és jogértelmezésekre hivatkozva, amiket ők dolgoztak ki.

„Ez már nem csak egyszerűen LMBTQ-lobbi. Ez LMBTQ-terror. Ott tartunk, hogy a törvény eszközeivel, azzal visszaélve terrorizálják a normalitáspárti embereket, hogy véletlenül se szólaljanak föl mondjuk az iskolába bevitt lobbi ellen, a tanárok „érzékenyítése” ellen, a Pride ellen. Kikényszerítik, hogy ne csak elfogadjuk, egyenesen legyünk büszkék arra, ami egyértelműen a normálistól eltérő deviancia. Meg akarják semmisíteni a társadalom egészséges immunrendszerét”

– véli Barcsa-Turner. Meglátása szerint bár a liberális jogvédő szervezetek magukat kisebbségek jogait védő civil szervezeteknek állítják be, valójában ennek az álcája alatt próbálják átalakítani a társadalmat és gyakorolnak nyomást a politikára és közügyekre. A beteg embereket pedig pajzsként használják fel.

„Azt gondolom, hogy a hatóságok, az ügyészségen át a bíróságokig meg vannak tévesztve Soros NGO-i által, kisebbségvédelemnek előadva a társadalom alapvető értékeinek megkérdőjelezését. Miközben a többségi társadalmat folyamatosan és egyre durvább eszközökkel provokálják, akár karácsonykor is úgynevezett „szivárványcsaládokat” bemutatva a külföldi fenntartású kereskedelmi televízióban vagy éppen óriásplakátokon”

– fogalmazott a HVIM elnöke.

Lehet-e közösség tagja elleni erőszak egy rendezvény plakátjából? (+VIDEÓ)

Közösség elleni uszítás volna a meg nem valósult LMBTQP-zászlóégetés plakátja!?

Három megszüntető határozat után mégis bíróság elé állították a HVIM elnökét meg sem történt LMBTQ-zászlóégetés miatt

(Pesti Srácok nyomán Szent Korona Rádió)