Transz nyerheti a Miss Finnország címet

Az idei Miss Finnország díjat idén nem más, mint egy transznemű nő nyerheti el. Ugyan sok migráns, és ukrán is van a jelöltek között, Rimi Riutta igencsak esélyes.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Helsinkiben a héten hozták nyilvánosságra a Miss Finnország 2023 szépségverseny elődöntőseinek, a legjobb 20-nak a listáját,  A “Miss Suomi” most történelmet írt azzal, hogy a verseny 90 éves történetében először egy transznemű versenyző is elődöntős lett, és így akár szépségkirálynő is lehet.

Az elődöntősök 20-as listáján van indiai, afgán, filippínó, kvótamenekült burmai, természetesen az új trendnek megfelelően ukrán is, és klímavédő, migránsokat segítő, migránsokat oktató, migránsokat edző is. És egy transznő, azaz biológiai férfi.

A 25 éves Rimi Riutta Tamperéből származik és ápolónak tanul.

A versenyre való nevezéssel kapcsolatban elmondta, azért indult el,  mert változást akar,  egy elfogadóbb társadalmat szeretne. Még ennél is elfogadóbbat…

“Megértem, milyen nehéz lehet az élet egy magamfajtának, és remélem, hogy a saját példámmal egy elfogadóbb társadalmat tudok teremteni, hogy mindenki valóban normálisan élhesse az életét, olyannak, amilyen.”

Hozzátette: “Gyerekkoromban kisfiúként a Barbie babák sokkal jobban lenyűgöztek, mint a játékautók, és követeltem a szüleimtől, hogy vegyenek nekem parókát és körömlakkot.”
“Gyerekként boldogabbnak éreztem magam hosszabb hajjal. Egy nap azért piszkáltak, mert alsónadrágot viseltem a fejemen, mivel sehol sem találtam a parókámat. Amikor 19 éves voltam, úgy döntöttem, hogy végigcsinálom a nemváltoztatást, és ez megmentette az életemet.”

https://szentkoronaradio.com/blog/2023/05/07/a-woke-baromsag-tonkreteszi-a-hadseregunket-transzvesztitaval-reklamozzak-a-haditengereszetet/
(elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)