Kanadában kényszerítették a gyermekeket a Pride iskolai megünneplésére és drag show-n való részvételre

Egy kanadai általános iskola vad Pride-ünnepnek adott otthont pénteken, amelyen többek között egy drag queen is szerepelt. Az új-fundlandi iskola azért hívta meg a drag queent, hogy az az óvodától a hetedik osztályig a tanulók előtt lépjen fel.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az eseményről készült felvételeket megosztották a közösségi média felületeken, melynek következtében számos ellenreakció érkezett, és sokan megkérdőjelezték, miért kényszerítették a gyerekeket a Pride “megünneplésére”. A drag queen szereplése is jelentős kritikát váltott ki.

“A BÜSZKESÉG, SZERETET ÉS ELFOGADÁS uralkodott a @StMattsTigers felett a #PrideDay ünnepségünk alatt” – írta Colin Barry tanár a Twitteren, megosztva fotókat és videókat az ünnepségről:

A felvételen gyerekek láthatók, amint a főfolyosón hatalmas szivárványon futnak át, majd a felnőttek a Pride zászlókat lengetnek. A drag queen fellépése alatt a kényszerített nézőközönség együtt énekelt. A fellépés után a deviáns le is ment a színpadról a gyermekek közé táncolni.

Olybá tűnhet, mintha a gyermekek élveznék ezt, s egyáltalán nem lenne rájuk káros ami történik. Persze, hogy élvezik, mert nem tudnak még ilyen szinten különbséget tenni a jó és a rossz között, ők csak egy “bulit” látnak benne. Viszont azáltal, hogy ebbe nőnek bele, ezt a devináns létszemléletet tartják majd helyesnek. Tudat alatt manipulálják őket a szórakoztatás propagandájával. Valószínűleg kijelenthetjük, hogy az LMBTQP-lobbinál nem nagyon láttunk még aljasabb propagandatevékenységet.

Ismételten a legkisebbeket célozta meg az LMBTQP-lobbi

Gyermekvédelemre hivatkozva rendezett ismét gyermekmegrontó programot az LMBTQP-lobbi Budapesten

 

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)