Egyre jobban eldurvulnak a migránsok közötti bandaháborúk Svédországban

Szombat este Stockholm migráns lakta negyedében, egy esti lövöldözésben többen súlyosabban megsérültek, egy 15 éves fiú pedig életét is vesztette. Az elkövetők elmenekültek a helyszínről, hosszabb hajsza után sikerült csak elfognia őket a rendőrségnek. Svédországban egyre több a migránsok általi lövöldözés, csupán idén ez volt a 144-ik. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy férfi fekszik a földön. Körülötte többen is azt nézik: mi történt vele – ez látszik azon a rövid videón, amit az internetre töltöttek fel. Nem sokkal később kiderült: egy 15 éves fiút halálosan megsebesítettek az elkövetők, de meglőttek egy másik 15 gyereket is.

A svéd lapok beszámolói szerint kórházba szállítottak továbbá egy 40 év körüli nőt és egy 60 év körüli férfit is, egyiküket súlyos állapotban vitték be. Őket is meglőhették a fegyveresek.

Stockholm mellett, Farsta központjában nyitottak tüzet az elkövetők, automata gépfegyverekből. Lőttek mindenre: a környező épületekbe és a buszmegálló oldalába is golyók fúródtak.

Stockholm déli városrészét a helyiek a bűnbandák központjának tartják: a drogkereskedelem és az illegális fegyverkereskedés mellett ebben a városrészben lakik a legtöbb legális vagy illegális bevándorló.

Egy szemtanú videóra vette, amikor a rendőrök megállították a feltételezett elkövetőket egy piros sportkocsiban. A lövöldözés után ugyanis elmenekültek, kisebb üldözés után fogták el őket az egyik autópálya kijáratánál. Két 20 év körüli fiatalt vettek őrizetbe, őket gyanúsítják a gyilkossággal.

40 bűnbanda állhat a stockholmi véres erőszakhullám mögött

– erről ír az egyik legnagyobb svéd lap. Szerintük 1077 ember lehet a tagja annak a maffiahálózatnak, amely évek óta rettegésben tartja a svéd fővárost. Családok, idősek, gyerekek és nők is lehetnek a bandatagok között.

Svédországban idén már 144 lövöldözés volt. Ebből minden harmadik Stockholmban volt.

Az új kvóta szerint a jövőben Magyarországnak is kötelező lesz befogadni a migránsokat!

Négy bölcsődést késelt meg egy migráns Franciaországban

(Hirado.hu nyomán Szent Korona Rádió)