Bombával fenyegették az amerikai bolthálózatot, amiért levették az LMBTQP termékeket a polcaikról

A Target nevű amerikai bolthálózat gyermekeknek szóló Pride témájú termékeket helyezett a polcaira, amivel a vevői és dolgozói elégedetlenségnek köszönhetően óriási veszteségbe és értékcsökkenésbe hajszolta magát. Miután logikusan abbahagyták a gyermekmegrontó termékek árusítását, fenyegető levelek érkeztek hozzájuk, amik bombák elhelyezését emlegették. Ebből is látszik mekkora veszélyt jelent az LMBTQP-lobbi a társadalomra.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Elfogadást vár el az LMBTQP-lobbi miközben minden egyes lépésükkel egyre nagyobb társadalmi feszültségeket teremtenek a világon. Nem volt ez másképp akkor sem, mikor valaki bombával fenyegette meg a gyermekeknek készült Pride témájú termékeket polcaikról gazdasági és társadalmi okokból eltávolító Target üzletláncot.

Miután a kritikusok videókat tettek közzé arról, hogy az emberek kritizálják, valamint tökreteszik a Target által forgalmazott Pride termékeket és szembeszálltak az alkalmazottakkal az üzletekben, a vállalat rendkívüli értekezleteket tartott, és úgy döntött, hogy eltávolítanak vagy áthelyezik az LMBTQP-terméket, hogy az áruk kevésbé legyenek láthatók az üzletekben. Erre érkeztek válaszul az erőszakos, terrorizmust is kimerítő fenyegető e-mailek.

“A Target tele van… gyávákkal, akik hátat fordítottak az LMBT közösségnek, és úgy döntöttek, hogy kiszolgálják a homofób jobboldali bigottokat, akik tiltakoztak és megrongálták az üzletüket. Nem nézzük tétlenül, miközben a szélsőjobb továbbra is vadászik ránk.”

– olvasható az e-mailben.

A rendőrség három államban vizsgálja a Target üzletei ellen elkövetett bombafenyegetéseket, és már el is mondták, hogy a Salt Lake City-i Target két üzletét nem fenyegeti valós veszély.

Szülőkre támadt az antifa egy kaliforniai iskola előtt

Letartóztattak egy férfit, miután a Bibliából idézett a Pennsylvania Pride-on

(USA Today – Szent Korona Rádió)