Szülőkre támadt az antifa egy kaliforniai iskola előtt

Antifák csoportja támadta meg a szülőket egy kaliforniai kisvárosban, miután azok kijelentették, hogy nem kérnek a gyerekeiknek szervezett iskolai “érzékenyítésekből”. Mindezek mellett követelték a gyerekek tantervének kiadását, amit az iskola megtagadott tőlük.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az Antifa és a szülők között kedden dulakodás tört ki a kaliforniai Glendale egyik iskolatanácsi ülése előtt. A szülők azért vettek részt az ülésen, hogy a tantervek átláthatóságát követeljék, amit a glendale-i iskolaszék nem volt hajlandó biztosítani.

Egy glendale-i anyuka, aki bent volt az ülésen, azt mondta a The Post Millennialnak, hogy az iskolaszék nem volt hajlandó tárgyalni a szülőkkel, és ahelyett, hogy a szülőkkel foglalkozott volna, és megadta volna a szülők által jogosan követelt információkat, felvonultatott tájékozatlan helyi választott tisztviselőket, akiknek fogalmuk sem volt arról, hogy mi folyik itt, vagy hogy mik a problémák.

“Breaking: A Glendale (CA) iskolatanácsi ülésen kívül az örmény-amerikai férfiak harcolnak az Antifa és a szélsőbaloldali tüntetők ellen. A bevándorló családok feldühödtek, hogy az általános iskolák Pride-rendezvényeket tartanak. Az Antifa összegyűlt, hogy szembeszálljon a szülőkkel”

– tweetelte a TPM vezető szerkesztője, Andy Ngo.

Örmény, spanyolajkú és keresztény családok tiltakoztak a glendale-i iskolaszék Pride-ünnepélyei és gyermekeik radikális nemi ideológiába való agymosása ellen. A szülők ott voltak a tiltakozáson, és megpróbáltak együttműködni a Glendale Unified iskolával, hogy megtudják mit tanítanak a Pride-héten. Egy anya, aki bent volt a gyűlésen, filmre vette a tiltakozó szülőket.

“Alapvetően néhány úgynevezett Antifa, vagy huligánok, antiszociális emberek voltak itt, 20-30 ember, akik elkülönültek az LMBTQ tüntetőkkel, aztán elvonultak, és egy parkolóba mentek, találkoztak egy csoport örmény férfival. Az egyik antifa megtámadott egy örmény férfit, a férfiak pedig visszavágtak”

– mondta a Post Millenárison egy a helyszínen tartózkodó apa.

“A szülők az iskolaszékhez fordultak, hogy tájékoztatást követeljenek, mert a Glendale Unified iskolaszék nem válaszol, és nem tesz semmilyen érdemi lépést annak érdekében, hogy a szülőknek elmondja, mi történik, vagy mit fognak tanítani. Azt akarjuk, hogy meghallják a hangunkat, és elismerést akarunk a főfelügyelőtől, de ők nem ismerik el”

– mondta a TPM-nek egy apa.

“Ami nyilvánvaló volt a tanácsteremben, hogy a tanácstagok olyan embereket hívtak meg, akiknek semmi közük a GUSD-hez, például Burbank polgármesterét, akinek fogalma sincs arról, hogy mi a szülők problémája a helyzettel kapcsolatban. Egy szülő félrehívta őt, és elmondta neki a részleteket, és neki fogalma sem volt semmiről”

– mondta egy anya a The Post Millennialnak.

A glendale-i városi hivatalnok is ott volt, és szintén fogalma sem volt semmiről:

“Az iskolaszék megpróbál kárelhárítást végezni ahelyett, hogy ténylegesen beszélne a szülőkkel. Vivian Ekchien, a szuperintendens korábban az LAUSD helyettes szuperintendenseként dolgozott. A tanácsteremben a Brown-törvényre hivatkoznak, hogy ne kelljen részt venniük”

– mondta az anya.

Arra vonatkozóan, hogy mit fognak ezután tenni, azt mondta, hogy

“sok szülő fontolgatja a magániskolák, a magántanulói iskolák, a hiányzások általi bojkottálás lehetőségét. A szülők válaszúthoz érkeztek, amikor rájöttek, hogy a GUSD egyre rosszabb és rosszabb, és a tanulmányi eredmények is egyre rosszabbak. Vivian és a vezetőség a földbe döngölte az iskolát. És ahelyett, hogy az akadémiára koncentrálnának, a Glendale középiskolában a diákok 75 százaléka nem tud átmenni az államilag előírt matematikavizsgán. A kerületünk határozatokat hoz, hogy többet költsenek a kritikai fajelméletre és a gender ideológiára.”

Elmondta, hogy

“idén a Woodrow Wilson Középiskola 25 percet vett ki a tanítási időből, és létrehozott egy szociális érzelmi tanulással foglalkozó foglalkozást, egy tanácsadói időszakot. Ez a BLM, a nemek közötti egyenlőség és más SEL leckék előtérbe helyezésére szolgál. Mi csak azt akarjuk, hogy a gyerekeink megfelelő oktatásban részesüljenek, és ne legyenek indoktrinálva.”

És ezért a szülőket gyűlölködőnek nevezik.

“Rengeteg finanszírozás érkezik az ilyen jellegű órák elfogadására. A pénz beszél, a szülőknek nincs szakszervezetük, nincs szervezett képviseletünk. És a főfelügyelő gyűlölködőnek nevez minket, azt mondja, hogy dezinformációt terjesztünk. A közösségi médiához fordultunk, hogy tényleges figyelmet kapjunk.”

– mondta az anya a The Post Millennialnak.

Korábban  már arra is volt példa, hogy egy fiatal speciális igényű diákot az LMBTQP szexuális gyakorlatokról és életmódról tanítottak az egészségügyi órán, valamint megbüntették őket, mert rossz névmást használt.

Június 3-án a kaliforniai Észak-Hollywoodban található Saticoy Általános Iskola előtt egy “PRIDE-gyűlés” ellen tiltakozó szülők egy csoportja fizikai erőszakkal találkozott, miután szélsőbaloldaliak jöttek, hogy megzavarják az eseményt, ami a szemben álló csoportok közötti fizikai verekedést követően heves rendőri fellépést eredményezett.

Andy Ngo, a TPM munkatársa a Twitteren adta meg a szembesítés hátterét:

“A @SocalAntifa, az #Antifa erőszakos sejtje, amelynek tagjait San Diego-ban erőszakos összeesküvésért ítélték el, ma visszavágó közvetlen akcióra szólít fel az örmény és spanyol családok ellen, akik a @GlendaleUSD iskolaszék ellen tiltakoznak a Pride események miatt. Az örmény amerikaiakat különösen felháborította, hogy egy általános iskola keresztet készített a BLM, a pride és a fétis szimbólumokból. A #trantifa tiltakozást a baloldali kongresszusi jelölt @Maebe_A_Girl is támogatja. Az erőszakos és szélsőséges Vishal Pratap Singh @VPS_Reports, akit terrorista fenyegetések miatt kitiltottak, várhatóan ismét felbukkan.”

Pártpolitikai kapcsolatok és pedofil tartalmak – Kik a hazai Antifa arcai? (nevekkel)

Megtámadta az Antifa a gyermekeik megrontása ellen békésen tüntető szülőket Kaliforniában

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)