Megtámadta az Antifa a gyermekeik megrontása ellen békésen tüntető szülőket Kaliforniában

Az LMBTQP-lobbi általános iskolai és óvodai gyűlésére reagáltak a normalitást képviselő, gyermekeik megrontását ellenző szülők egy kaliforniai iskola előtt. A normálisok elmondása szerint a döntéshozói és vezetői pozíciójú jelen levő személyek végig csak a homoszexualitást gyerekekre erőltető csoporttal foglalkoztak, az ő véleményük nem érdekelte őket. A békés demonstráció erőszakba fulladt, amikor megjelentek az erőszakos baloldali elemek, köztük a terrorista Antifa mozgalom tagjai és rá támadtak a gyermekeikért aggódó szülőkre.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Pénteken a Kalifornia állambeli észak-hollywoodi Saticoy Általános Iskola előtti “Pride-gyűlés” ellen tiltakozó szülők egy csoportjára fizikai erőszakkal támadtak szélsőbaloldali agresszorok, akiknek a célja az ellendemonstráció megzavarása volt. A támadás heves rendőri reakciót eredményezett, a szembenálló csoportok közötti verekedés miatt.

“Pride összejövetelt” szervezett a A Saticoy Általános Iskola, amelynek célja az óvodások és az ötödik osztályos diákok érzékenyítése lett volna, azonban a Glendale Unified School District Parents’ Voices nevű csoport az iskola előtt össze, hogy tiltakozzanak a Los Angeles-i Egységes Iskolai Kerületi Oktatási Tanács(LAUSD) tantervével szemben, amelyet a fiatalokra kényszerítenek.


„Hagyd abba a gyerekeink megrontását” és a „Szülői választás kérdése” feliratú táblákkal jelentek meg a normalitást képviselő tiltakozók, akik túlnyomórészt örmény származású vallásos bevándorlócsaládokból álltak. A származásuk nem meglepő látva, hogy az amerikaiak között már csak kutatva lelhető fel a normalitás és annak képviselete.

Egy tiltakozó a mikrofonhoz lépett, majd számon kérte  az LAUSD-t és az iskola igazgatóját is a gyermekek megrontására tett törekvések miatt.

“LAUSD! Hagyd abba a gyerekeink megrontását”

– követelte a szülő, aki egy fekete-fehér pólót viselt, amelyen ez állt:

“Hagyják békén a gyerekeinket”.

– Igazgató úr, mi fizetjük a megélhetését – üzente az iskola vezetőjének, majd hozzátette: – Szégyellje magát!

A állítólagos békés tiltakozás azonban gyorsan erőszakossá vált, amikor szélsőbaloldali agitátorok, köztük az Antifa tagjai megjelentek, hogy megzavarják az eseményt.

A Los Angeles Times riportere, Andrew Campa által a Twitteren közzétett videó egy fizikai harcot mutat be az egymással szembenálló csoportok között, amely azután történt, hogy egy szélsőbaloldali rendbontó megtámadta az egyik szülőt, aki tiltakozott az LMBTQP esemény ellen.

A kaotikus videón az látható, ahogy a szemben álló csoportok egymásra rohannak, verekedés alakul ki, majd néhány személy a földön köt ki, aminek következtében a rendfenntartó szervek feloszlatják a tömeget.

A verekedést követően a két szembenálló csoport visszavonulásra kényszerült, a Los Angeles-i Rendőrkapitányság előállításainak köszönhetően, a Right Now News Twitterre közzétett klipje szerint, amely rögzítette a verekedés utóhatásait.

Jennifer Kennedy, az egyik megrontás ellen tüntető, a The Post Millennialnak elmondta, hogy több választott tisztségviselő érkezett az általános iskolába, és ott álltak a szélsőbaloldali LMBTQP-lobbisták csoportja mellett, miközben nem voltak hajlandóak társalogni az érintett szülők csoportjával.

“Számos megválasztott városi vezető jelent meg, és mindannyian kapcsolatba léptek az LMBTQP aktivistákkal, de az érintett szülőkkel nem is törődtek”

– mondta Kennedy. “Carvalho LAUSD igazgató, Jackie Goldberg, a LAUSD igazgatótanácsának tagja, Burbank polgármestere, valamint Caroline Menjivar és Henry Stern állami szenátorok mind jelen voltak.”

“De ahogy láttam, a megválasztott vezetők egyike sem találkozott a szülőkkel, hogy meghallgassa aggodalmaikat. A járdán álltak az LMBTQP-aktivistákkal, és beszédet is tartottak nekik a szivárvány mintás sátor alatt” – tette hozzá.

Kennedy a The Post Millennialnak elmondta, hogy amikor Stern állami szenátorral beszélgetett az állam gyerekeknek szóló LMBTQP-tantervéről, Stern “elutasító” és “sértő” volt, és “összeesküvésnek” nevezte aggodalmát.

“Amikor rájött, hogy támogatom a szülők azon jogát, hogy határozhassanak a kisgyermekeiknek bemutatott tanterv megfelelőségéről, elutasító és sértő lett, nemcsak velem szemben, hanem a szülőkkel szemben is, akiknek aggodalmait összeesküvésnek minősítette”

– mondta Kennedy. “Elutasította a jogos kérdéseimet, a telefonomra mutatott, és azt kérdezte: „Ez csak a lájkok miatt van, igaz?”

“Aztán átment az LMBT szivárványsátorhoz, és arról prédikált, hogy a Biblia és a Tóra hogyan támogatja az LMBT közösséget.”

Kennedy kifejtette, hogy annak ellenére, hogy a szélsőbaloldali agitátorok azt állították, hogy az iskolai Pride ellen tiltakozó családok ezt az LMBTQ közösség elleni „gyűlöletből” teszik, ezek a vádak nem egyeznek meg az igazsággal. Az ellentüntetések befejezése után a Glendale Unified School District Parents’ Voices közzétette a közösségi médiafelületein, hogy az Antifa felfegyverkezett agresszorai megjelentek a tüntetésen, hogy kárt okozzanak és rendblet bontást, ami fizikai erőszakhoz vezetett. “Az arcukat  maszkokkal eltakaró vandálok 100%-ban antifák voltak, ami tovább rontotta a helyzetet, és a szülőket vették célba, hogy sérülések okozásával elvegyék a kedvüket” – tette közzé a csoport az Instagramon. A GUSDPV azt is elmagyarázta, hogy az összecsapásban látható piros színű pólót és fehér sapkát viselő férfi egy óriási bottal rohant a szülők csoportja felé.

“Ez az esemény nem a szeretetről vagy a gyűlöletről szólt, ahogyan az lobbisták próbálták lefesteni”

– mondta. “A tiltakozó szülők többször hangoztatták, hogy nincs semmi gyűlölet bennük az utca túloldalán élő LMBTQP emberek ellen. Arról volt szó, hogy helyénvaló-e egy olyan iskola, amely sem tanulmányilag, sem fejlődés tekintetében nem megfelelő tananyagot mutat be a kisgyermekeknek. És amit mindannyian tudunk, ez csak egy lépcső gyermekeink szexualizálásához az iskolákban.”

“Ez abszolút borzasztó” – írta a csoport. “Nézd meg, ahogy a botos férfi a szülők felé rohan, majd a videó végén elfutnak a maszkos agitátorok.”

Ezenkívül a csoport közölte azt is, hogy a vörös pólós férfi a tiltakozás során fizikailag is megtámadta az egyik szülőt.

“Ugyanez a piros pólós férfi meglökte a férjemet, amikor az iskola többi tisztviselőjét videózta, majd “nácinak” nevezte.”

A Post Millennial megkereste a Saticoy Általános Iskolát, hogy megosszák észrevételeiket.

A négerek példát mutatnak Ugandában az LMBTQP-lobbi kezelésében

Tombol az antifa Lipcsében a Hammer-bande elleni “ítélet” miatt

Nem volt kifizetődő a gyerekek számára forgalmazott LMBTQP termékcsalád az USA-ban

(Post Millenial – Szent Korona Rádió)