Nem volt kifizetődő a gyerekek számára forgalmazott LMBTQP termékcsalád az USA-ban

A Target nevű deviáns áruház több mint 13 milliárd dollárt bukott azon, hogy gyermekeket is megcélzó, széles spektrumú deviáns termékcsaládot dobott piacra. Reméljük meg is szűnik az ilyen nyomorult cég. A hír érdekessége, hogy mindez az USA-ban történik, tehát van még némi normalitás ott is, nem ment el mindenki esze.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az Egyesült Államok egyik legnagyobb kiskereskedelmi áruházlánca, a Target LMBTQP tematikájú termékeket dobott piacra gyerekek megrontása érdekében, ez komoly feszültséget váltott ki az országban. A Target veszteségei már most megközelíti a 13 milliárd dollárt.

A Target dolgozóit ért visszajelzések, valamint vásárlói kifogások miatt eltávolítja, illetve hátrébb helyezi üzleteiben az LMBTQ-tematikájú árucikkeit.

Az ügy azonban nem zárult le a termékek háttérbe helyezésével, a Target részvényei ugyanis az elmúlt két hétben 12,7 milliárd dollárt veszítettek értékükből.

A részvények értéke 3 éves mélypontra jutotta. A botrány közepette a lánc részvényei 0,3 százalékos mínuszban, 133,42 dolláron álltak a szerdai korai kereskedésben, ezzel zsinórban nyolc alkalommal csökkent a részvények érteke. Összesen 17 százalékos csökkenésről beszélhetünk, a két héttel korábbi, május 18-i értékhez képest, amikor is a részvényekkel 160,96 dolláros áron kereskedtek.  Végre egy olyan hír, ami arról szól, hogy nem érte meg bebuzulni.

(Szent Korona Rádió)