Pedofília gyanúja is felmerült az antifákkal szemben

A februári támadások után a hatóságok látókörébe kerülő antifa csoportok között még a pedofília gyanúja is felmerült az elmúlt időszakban.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Jelen esetben magyar antifákról van szó, akik ellen a fővárosban történt embervadászattal összefüggésben több helyszínen tartottak házkutatást, valamint telefonokat és számítógépeket foglaltak le. Utóbbiak elemzése során a rendőrök kisgyerekekről készült pornófelvételeket találtak. Az ügyben külön eljárást rendeltek el.

Ez a külön eljárás rendkívül súlyos, 12 év alatti gyerekek ellen elkövetett bűncselekmény gyanújából táplálkozik.

Ha valaki nem emlékezne

A legalább tizenöt, zömmel külföldi – német, olasz és görög – szélsőbaloldali radikálisok nyolc ártatlan járókelőt támadtak meg február közepén Budapest négy pontján, brutálisan összeverve őket, néhányukat súlyosan megsebesítve.

Az áldozatokat találomra választották ki a katonai jellegű ruházatuk alapján. Valamennyiüknek az volt a “bűne”, hogy terepmintás ruhában, fekete bakancsban és dzsekiben volt, ám ők nem a február 11-ei kitörés napi megemlékezés résztvevői voltak, ahogy azt támadóik feltételezték.

A BRFK közölte, hogy a támadás-sorozatnak jelenleg három gyanúsítottja van, további hat német állampolgárral szemben pedig elfogatóparancsot adott ki a rendőrség.

A Magyar Nemzetnek azonban a rendőrök elmondták, hogy

“a lefoglalt adathordozók elemzése alapján 12. életévét be nem töltött személy sanyargatását vagy erőszak alkalmazását tartalmazó felvételre tartással elkövetett gyermekpornográfia bűntett megalapozott gyanúja merült fel”.

A nyomozás jelenleg is folyamatban van, azt pedig a rendőrség nem közölte, hogy kinél találták meg a pedofil felvételeket.

Antifasiszták koszorúztak a munkásőrökkel Kádár születésnapja alkalmából

Antifa-terrortámadás: Rendőrőrsöt támadtak meg a német antifák

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)