Antifasiszták koszorúztak a munkásőrökkel Kádár születésnapja alkalmából

Május 1 alkalmából idén is teljes nyugodtsággal lehetett szovjet zászlókkal vonulgatni Budapesten, valamint a kommunisták retorzió nélkül emlékezhettek meg hazánk megszállására. Most a munkásőrök gyűltek össze az antifákkal, meg néhány szakadt Kádár nosztalgiázóval a kommunista diktátor 111. születésnapja alkalmából. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Munkásőr Emléktársaság tagjai a néhai pártfőtitkár, a történelem szemétdombjára került Kádár János emlékezetére tartottak egy kisebb eseményt. Pénteken ünnepelte volna 111. születésnapját a kommunista vezető, ez alkalomból pedig pünkösdvasárnap megkoszorúzták a sírját a Fiumei úti sírkertben.

Kádár János, aki vasököllel és fegyverrel torolta meg az 1956-os forradalmat és szabadságharcot, ám az MSZMP-hez hű félkatonai szervezete, a munkásőrök, avagy „pufajkások” körében nagy tisztelettel tekintettek rá.

A Munkásőr Emléktársaság hithű kommunistái teljes vállszélességgel kiállnak a kommunista rezsim értékei mellett, és őrzik emlékét elődeiknek szervezetükkel. Az eseményen részt vett továbbá a Magyar Antifasiszta Liga, a Marx Károly Társaság és a Kádár János Baráti Kör.

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió) 

Éledező neokommunizmus: vörös csillagos hagyományőrzőktől a külföldről ideteleportált viperás antifákig