A négy éves gyerekeket is maszturbálásra tanítaná a WHO

A WHO gyermekek szexualitásáról dokumentuma azt javasolja, hogy a négyéves és annál fiatalabb gyermekeket a szexualitásról tanítsák. A dokumentum érthető okokból kifolyólag elég nagy ellenszenvet váltott ki az emberekből.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az Egészségügyi Világszervezet a gyermekek szexualitásával és nemiségével kapcsolatos iránymutatása miatt ellenszenvet váltott ki. A WHO iránymutatása szerint a négyéves és annál fiatalabb gyermekeknek szexuális felvilágosítást kellene kapniuk, és “fel kellene fedezniük a nemi identitást”.

A tisztviselők az útmutatót “a politikai döntéshozók, az oktatási és egészségügyi hatóságok, valamint a szakemberek számára készült keretként” írják le. Az útmutató azt javasolja, hogy a négy és hat év közötti gyermekeket bátorítani kell arra, hogy “beszéljenek a szexuális kérdésekről”.

A WHO-dokumentum visszatetszést váltott ki az Egyesült Királyságban, többek között a parlamenti képviselők és a kampányolók részéről – számolt be a The Telegraph. A dokumentum még azt is javasolja, hogy a négyéves és annál fiatalabb gyerekeket világosítsák fel a maszturbációról és “a saját test érintése közbeni élvezetről és örömről”. Ezek a WHO által “a szexuális nevelés által lefedendő minimális normák” közé tartoznak.

A dokumentumot idézték a walesi miniszterek által konzultált jelentésben is, amely tavaly bevezette a kötelező szexuális nevelési tantervet. Az Egyesült Királyság kormánya azonban elutasította, hogy az útmutatót Nagy-Britanniában bevezessék a gyermekek számára. A kormány szóvivője a következőket mondta:

“Az Egyesült Királyság kormánya nem ismeri el ezt a WHO-iránymutatást, és nem értünk egyet az abban foglalt ajánlásokkal. Nem terjesztettük vagy népszerűsítettük az iskolákban. Saját útmutatásunkat kínáljuk, hogy segítsük az iskolákat abban, hogy a gyermekeket és fiatalokat a kapcsolatokról és az egészségről tanítsák”.

Walesben Laura Anne Jones konzervatív képviselő és oktatási miniszter felszólította a WHO-t, hogy “azonnal vonja vissza a tanácsot”.

Hozzátette, hogy a walesi kormánynak “el kellene határolódnia” az “őszintén zavaró” iránymutatástól.

A Safe Schools Alliance gyermekbiztonsági kampány szintén elítélte a dokumentumot.

Tanya Carter szóvivő azt mondta:

“Sürgős vizsgálatot kell indítani arról, hogy ez az ideológia… hogyan befolyásolhatta ennyire a közgondolkodást”.

A WHO közölte, hogy a visszhangok ellenére kitart a gyermekek szexualitásáról szóló iránymutatásai mellett.

Pornográf műsor megnézésére kötelezték a kölni kisiskolásokat

Roncsokat nevel a modern világ szexuális túlfűtöttsége – Korkép a 11 éves lányokról

(Mail Online nyomán Szent Korona Rádió)