Pornográf műsor megnézésére kötelezték a kölni kisiskolásokat

Szexuális tartalmú táncelőadás megnézését kényszerítették rá alsós diákokra egy kölni iskolában. A “táncosok” az előadás keretein belül csókolgatták és nyalogatták is egymást, mindezt egyfajta tesztnek szánva.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A BILD beszámol az Alfred Zinola társulat megdöbbentő “Csipkerózsika-puszi táncprodukciójáról”, amelyet egy Köln-mülheimi Montessori általános iskolában az elsőtől a negyedik osztályos általános iskolás gyerekek előtt mutattak be. Az előadók megmutatták, mit értenek a korai szexualizáció alatt: Többek között megcsókolták és megnyalták egymás nyakát és lábát a gyerekek előtt.

Az egyik anya először nem akart hinni a lányának, de más szülők megerősítették. Az iskola vezetősége azt állította, hogy “nem tudtak semmit a csókolózásról”. Az iskola “szociális munkása” és maguk az előadók viszont megerősítették, hogy a nyalogatás az előadás része volt.

Az iskola hivatalos utólagos magyarázatát is nehéz volt elhinni: a gyerekeket csak “tesztközönségnek” szánták, és csak a reakcióikat akarták hallani. A szülők végül a rendőrséghez fordultak. Végül 35 ember írt alá egy petíciót, amelyben követelték, hogy az iskola azonnal hagyja abba a munkát ezekkel a “művészekkel”. Mindezt Észak-Rajna-Vesztfália tartomány oktatási minisztériuma támogatta.

Roncsokat nevel a modern világ szexuális túlfűtöttsége – Korkép a 11 éves lányokról

Hogyan teszi perverzzé és áldozattá a gyerekeinket a digitális, virtuális világ?

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)