Roncsokat nevel a modern világ szexuális túlfűtöttsége – Korkép a 11 éves lányokról

A modern világ átszexualizáltsága egyre fiatalabb korosztály életét fertőzi meg. Az elégtelen iskolai felvilágosítás, a pornográf tartalmak korlátlan tárháza, a közösségi oldalak erkölcstelen tartalmai mind rendkívül erős hatással bírnak a mai gyermekekre. A lelki traumatizáltságon túl súlyos testi következményei is vannak a túl korai szexuális életnek. 

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Több nagy-britanniai háziorvos és baleseti sebész jelentette elborzadva, hogy

egyre több tizenegy-tizenhárom éves kislány fordul hozzájuk vizelet- és széklettartási problémákkal.

Amikor megvizsgálták őket, kiderült, hogy az inkontinencia hátterében az áll, hogy a kislányok fiúi azt várják el tőlük, hogy próbálják ki az anális szexet, a durva behatolás pedig elképesztő sérüléseket okoz.

A fiatal fiúk szexuális fantáziáit az internetes pornó a lehető legkárosabb irányba fordítja el. Teljesen elrugaszkodott, megalázó cselekvéseket látnak, amiknek egyébként a valódi szexualitáshoz semmi köze nincsen. A pornószínészek előadását valóságosnak tekintik, a lányoknak pedig azt a jól hangzó, de mérgező szöveget adják be, hogy ők most éppen “új élményeket szereznek”.

A kislányok még kifejletlen személyiséggel, sokszor görcsösen, elkeseredetten keresik a világ elismerését, a pozitív visszajelzéseket. Nagyon sok mindent hajlandóak megtenni azért, hogy a fiúk elismerését, dicséretét, elfogadását kivívják. Ezért amikor maguk maradnak, sokszor belekényszerítik őket a pornókultúra által alakított szexbe. Ilyenkor úgy érzik, engedniük kell a fiúk “kísérletezésének”, és hogy nem mehetnek szembe a trenddel, így kötelességtudatból beadják derekukat.

Angliai felmérések szerint a 13 és 17 év közötti lányok több, mint 40%-át ilyen körülmények között vitték bele valamiféle szexuális kalandba. Nem meglepő eredmény, hogy ennél a korosztálynál minden korábbihoz képest magasra ugrottak a lelki eredetű problémák.

Akármennyire kínos, a szülőknek le kell ülniük gyermekeikkel, és meg kell beszélniük ezt a témát. Az iskolában nem kapnak elégséges felvilágosítást, így a szexualitásról muszáj lenne otthon beszélgetni, és legfőképp megértetni velük, hogy merjenek az árral szembe menni, és saját érdekükben várni a nemi élettel.

Hogyan teszi perverzzé és áldozattá a gyerekeinket a digitális, virtuális világ?

Pedofilok ünnepnapja – gyerekpornó a Netflixen

(She.life.hu nyomán Szent Korona Rádió)