Gyermekjóléti szolgálat szervez drag showt a Youth Pride alkalmából

A Durham Children’s Aid Society összefogott a Durham Youth Pride-dal, hogy májusban és júniusban két héten keresztül népszerűsítse a Drag Queen Storytime rendezvényeket a régió könyvtáraiban. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A Youth Pride Facebook-oldalán megjelent közlemény szerint a durhami régió közkönyvtárai az elmúlt öt évben együttműködtek a Children’s Aid Society-vel és a Youth Pride-dal, hogy a „családbarát közösségi eseményt” eljussanak a helyi családokhoz.

Nyolc különálló Drag Queen Storytime eseményt hirdetnek meg, május 27-től.

Az összes részt vevő könyvtár igazgatótanácsának elnöke által aláírt nyilatkozatban a Youth Pride úgy jellemzi, hogy a Drag Queen Storytime olyan program, amelyen gyerekek és szüleik vesznek részt, és amely „a sokszínűséget ünnepli, és szeretetre, befogadásra és elfogadásra tanít egy biztonságos térben”.

A nagyrészt Ontario tartomány által finanszírozott Durham Children’s Aid Society honlapján azt írja, hogy küldetése, hogy együttműködjön a családokkal, a közösség tagjaival és a szolgáltatókkal a gyermekek és fiatalok biztonságos és egészséges fejlődése előtt álló akadályok leküzdése érdekében.

Röviden, minden esélyt megadnak a gyermekek erkölcsi megrontására…

A “jótékonysági szervezet” emellett Facebook oldalán gyermekek részére nemváltó beavatkozásokat is reklámoz.

Megmutatkozott Kanadában az LMBTQP cenzúra: Kitiltanák a Fox News-t az országból, amiért nyíltan bírálják a transz iskolai lövöldözőt

Anyák napja nincs, de megbüntethetnek, ha az LMBTQP-ideológiát tanító pedagógusokat kritizálod?

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)