Megmutatkozott Kanadában az LMBTQP cenzúra: Kitiltanák a Fox News-t az országból, amiért nyíltan bírálják a transz iskolai lövöldözőt

A Kanadai Rádió-televíziós és Távközlési Bizottság (CRTC) nyilvános konzultációt indított, miután a Trudeau által finanszírozott LMBTQP lobbista csoport a Fox Newsnak a kanadai kábeltelevíziós csomagokból való kitiltását kérte.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az Egale Canada április 4-én nyílt levelet tett közzé, amelyben felszólította a CRTC-t (Kanadai Rádió-televíziós és Távközlési Bizottság), hogy folytasson konzultációt a Fox News kanadai sugárzásának engedélyezéséről. A levélben arról beszéltek, hogy “a televízió programja egyértelműen sérti a kanadai műsorszolgáltatási szabványokat, és nincs helye a kanadai műsorszolgáltatók között”.

Ez a panasz azután érkezett, hogy a csatorna egyik műsorvezetője, Gretchen Carlson az Egale és Fae Johnstone kanadai transzaktivista, nashville-i lövöldözésre adott reakciójáról számolt be, amely során egy transznemű nő három gyermeket és három felnőttet ölt meg egy keresztény általános iskolában.

Carlson nyíltan bírálta Johnstone-t, amiért nem sokkal a lövöldözés után “transz-nőgyűlöletről” tweetelt, valamint az Egale-t, amiért a tragédia másnapján kiadott egy nyilatkozatot, amelyben nem említette a megölt gyerekeket és felnőtteket, hanem azt állította, hogy “exponenciálisan nőtt a transzellenes erőszak”.

A National Post szerint az érintett kanadaiaknak június 2-ig kell benyújtaniuk észrevételeiket a CRTC honlapján.

“Tekintettel a transz-gyűlölet elleni küzdelem világszerte növekvő szintjére és az olyan szegmensek potenciáljára, mint amilyet a Fox News nemrég sugárzott, komoly tárgyalásokra van szükség a Fox News kanadai sugárzásáról”

– mondta a csoport.

“A Televíziós Műsorszolgáltatási Szabályzat demokratikus konszenzust képvisel arról, hogy mit teszünk és mit nem fogadunk el az éterünkben, és megállapodtunk abban, hogy nem tűrjük a visszaéléseket és a félretájékoztatást. A Fox Newsnak ugyanezeket a szabályokat kell követnie a kanadai műsorszolgáltatásban. Felszólítjuk a CRTC-t, hogy kezdjen nyilvános konzultációt a Fox News eltávolításáról a Kanadában terjesztésre engedélyezett nem kanadai műsorok listájáról.”

Mióta azonban megjelent a Fox News kanadai csomagokból való kitiltásával kapcsolatos nyílt levél, a csatorna gyorsan engedett az LMBTQP lobbinak, és menesztette Gretchen Carlson műsorvezetőt.

USA: Édesanyák ellen folyik eljárás, mert nem tetszett nekik, hogy az iskolában pornográf, LMBTQP-lobbista könyvek vannak

Több mint 50 gyermek ellen követhetett el szexuális bűncselekményeket a transznemű pedofil

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)