Paprikasprayt fújt a tanárra, amiért az elvette a telefonját

Egy középiskolás néger diáklány kétszer is paprikaspray-vel fújta le tanárát, miután az órán elkobozta a telefonját. Egy diák videózta le az eseményeket és osztotta meg az interneten.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Nem ritka, hogy a diákok konfrontálódnak a tanárokkal a tanulmányi és egyéb osztálytermi problémák miatt. Bár a tanárok fegyelmező és javító intézkedései pozitív eredményekhez vezethetnek, néha a legmegdöbbentőbb módon visszafelé sülhetnek el. Egy középiskolás néger diák kétszer is lefújta tanárát paprikapray-vel, miután az óra közben elvette tőle a telefonját.

Az incidens május 5-én történt a Tennessee állambeli Nashville közelében lévő Antioch High Schoolban. Az online közzétett videót egy másik diák vette fel, aki szemtanúja volt a sokkoló pillanatnak.

A rövid felvételen látható, ahogy a férfi tanár kirohan az osztályteremből, miközben a diáklány lazán követi őt a folyosóra. Az osztályterem ajtaja közelében a tanár egy másik pedagógusnak azt kiabálja, hogy “épp most fújt le paprikaspray-vel”, majd a néger hallható, amint azt mondja neki, hogy adja át a telefonját. Ebben a pillanatban a lány megpróbálja visszaszerezni a telefont, de a tanár elrántja a karját. A következő pillanatban a lány ismét lefújja a tanárt, amitől az a földre esik.

Az osztály többi diák csak nevetgélt és viccelődött az eseményeken.

Amikor egy másik felnőtt közbelépett, és felszólította a diáklányt, hogy lépjen hátrébb, az továbbra is csak azt hajtogatta, hogy “szükségem van a telefonomra”.

A videót megosztó szerint a diák telefonját azért kobozták el, mert SMS-ezett és válaszokat keresett ki az iskolai munkájához. A felhasználó azt is hozzátette, hogy nem most történt először, hogy valaki rátámadt egy tanárra, ugyanis ugyanezt a tanárt néhány hónappal korábban, egy másik diák arcon ütötte.

Bevert a tanárának a néger, amiért az elkobozta a telefonját

Tombol a fehérek elleni rasszizmus Amerikában – Néger diákok csoportosan kényszerítették térdre fehér osztálytársaikat

(Times Now nyomán Szent Korona Rádió)