Az LMBTQP támogató Coldplay zenekar koncertje ellen szólalt fel egy maláj politikus

A Coldplay koncert eltörléséért emelt hangot egy a normalitásért harcoló maláj politikus. A férfi felhívta arra a figyelmet, hogy a nyíltan LMBTQP támogató zenekar fellépése nem csak hogy nem jár semmiféle haszonnal az országnak, de még kifejezetten káros is, és a devianciát hirdeti.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A negyedik legnagyobb malajziai párt, a tavalyi választáson 14 százalékot elért Maláj Iszlamista Párt egyik vezetője nyíltan felszólalt a Coldplay zenekar koncertje ellen, amire a helyi kormány engedélyt adott. Nasrudin Hassan a zenekar LMBTQP támogató tevékenységét egy olyan képekkel támasztotta alá, amelyeken a frontember Chris Martin szivárványzászlókkal látható.

“Ez azt jelenti, hogy a kormány a hedonizmust és a deviáns kultúrát akarja reklámozni az országban?”

– idézi a politikust a New Straits Times. Hassan később a Kuala Lumpur-i koncert törlését szabadalmazta, hiszen az semmiféle haszonnal nem jár se az országnak, se a népnek, se a vallásnak.

Ez lenne egyébként az első alkalom, hogy a zenekar fellép Malajziában. Miután a Coldplay vállalta, hogy a jelenlegi, Music of the Spheres nevű turnéja során ötven százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a 2016-os turnéjukhoz képest, a maláj miniszterelnök az alábbi szöveggel üdvözölte a náluk tervezett koncertet:

“Dolgozzunk együtt, hogy megvédjük a környezetünket és megőrizzük a világ biztonságát. Köszönöm!”

Megmutatkozott Kanadában az LMBTQP cenzúra: Kitiltanák a Fox News-t az országból, amiért nyíltan bírálják a transz iskolai lövöldözőt

Egyre jobban hódít az LMBTQP-lobbi hazánkban is

(Humen Online nyomán Szent Korona Rádió)