Egyre jobban hódít az LMBTQP-lobbi hazánkban is

Hiába a gyermekvédelmi törvény, egyre pofátlanabb az LMBTQP-propaganda. Pride-os szoknya kislányoknak, buzis kutyaruha, szalvéta, pohár és még sok más…


Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!

A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Bár az iskolákba a törvények szerint nem lehet bevinni az LMBTQP-propagandát, számos más platform van, ahol azzal a gyermekek találkozhatnak. Ilyenek például a boltok, ahol akár gyermekekkel reklámozzák a genderideológiát gyermekeknek. Öveket becsatolni, a Magyar Jelen ismét meglátogatta a Flying Tiger nevű bolthálózat egyik vidéki üzletét.

A homártasi jóval korábban részét képezte a dán hálózat kínálatának, a sikerdarab már 500 forintért megvásárolható.

A zászlók kicsit drágábbak, a minőséget meg kell fizetni.

A szivárványos halászsapka felett alig néhány centivel helyezkedik ez az úgynevezett büszkemedál, amely arra szolgál, hogy a tulajdonosa büszkén felakassza a nyakába, hogy mindenki láthassa az ő kis különleges, lázadó mivoltát.

A következő portékát nem tudtuk beazonosítani, nem tudjuk mi ez, talán egy nyakba akasztható homoszirommal állunk szemben.

3300 forintos listaáron kapható a szív formájú melegedő párnácska, csak összehasonlításképpen jegyezzük fel, hogy a piacon 3000 forintért lehet kapni egy kiló epret.

Emitt látható a kunstige ojenvipper, a két darab 3000-be van, ennyiért vehet tehát a vásárló LMBTQP műszempillát manapság.

A több tucat termék közül kiemelésre érdemesnek találtuk az LMBTQP kutyakendőt, kutyaruhát, ebpórázt. A harcos állatvédők figyelmének a középpontjába ajánljuk a másság állatokkal való népszerűsítésének veszélyét.

Eltökélt, békés környezetvédők szándékát tükröző „Recycle or die” tasak. Vajon tényleg ez a legjobb módja az ökológiai lábnyomunk csökkentésére való ösztönzésnek?

Sommerfuglevinger – kis pillangószárnyacska, habkönnyed érzést kölcsönző termék kapható, természetesen kiskorúval ábrázolva, aki ráadásul még néger is. Hol vannak a BLM jogvédői, amikor egy fekete embert akar az LMBTQP-lobbi felhasználni saját céljaira?

A fura szexuális irányultságot fennen ajnározó rajzeszközt megint kiskorúval hirdetik. De vajon mitől fog másképp egy zsírkréta hegye?

Azon nem is lepődünk, meg, hogy a nagy magyar Alföld kellős közepén afrogyermek fotója díszeleg a raktáron, miként az is papírforma, hogy az álláshirdetés plakátján ázsiai embertípus van.

700-ért lehet megvenni a deviáns-poharat.

3000 az ára a ratyikulacsnak.

Akinek pedig nem volt elég ennyi édes harmónia, az egy kiló kenyér árának ellenében vásárolhat egy csomag LMBTQP-szopogatócukorkát. 

Ha már végképp nem bírjuk a termékekből áradó elfogadást, esetleg megcsömörlöttünk a másfajta csecsebecséktől, akkor egy jól irányzott mozdulattal bele is tudjuk törölni a homoszalvétába a szájunkat.

A költői kérdés valahogy úgy hangzik:

egy magyar népművészetet, magyar kultúrát és a hagyományos családmodellt népszerűsítő manufaktúra mennyi eséllyel nyithatna üzletet mondjuk egy koppenhágai plázában?

USA: Édesanyák ellen folyik eljárás, mert nem tetszett nekik, hogy az iskolában pornográf, LMBTQP-lobbista könyvek vannak

Példát vehetne a Fidesz: Kitoloncolták az oroszok a nem kívánatos személyt, egy LMBTQP aktivistát az országból

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)