Az EU-nak semmi se szent? Jézust gyalázó LMBTQP-“alkotások” kerültek ki az Európai Parlamentben

Az LMBTQP-lobbi magasabbra helyezendő, mint a vallás tisztelete? Nos, úgy tűnik, az EU szerint igen. Ugyanis az Európai Parlamentben került kiállításra egy leszbikus “művésznő” többek között azon képe, amin Jézus Krisztus a hegyi beszédet mondja, eközben pedig BDSM ruhába öltözött homoszexuális férfiak veszik körül. Hogy nem szankcionálták még ezért a húzásáért az “alkotót?!

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Elisabeth Ohlson már 2000-ben is szerette volna képeit kiállíttatni, de akkor az Európai Parlament elutasította kérését, azonban mostani fotókiállítása május elején megtekinthetővé vált az EP épületének egyik elzárt részében. A kiállítás legerősebb és legvallásgyalázóbb darabja a bőrszerkós férfiak gyűrűjében ábrázolt Jézus Krisztus, aki ég felé tartott kezeivel a hegyi beszédet mondja híveinek.

A “műalkotás” megbotránkozást váltott ki az Európai Parlament néhány olasz, spanyol és lengyel képviselője részéről, akik istenkáromlónak minősítették a művet – tegyük hozzá, teljesen jogosan.

“Intézményi keretek között mindenféle kérdéssel foglalkozni legitim, de egy vallás kihasználása tűrhetetlen tiszteletlenség hívők millióival szemben”

– mondta Maria Veronica Rossi olasz EP-képviselő.

Jorge Buxadé spanyol európai parlamenti képviselő “undorítónak és nyomorúságosnak” ítélte a műalkotást, míg Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes Facebook-bejegyzésben marasztalta el a művet.

“Művészet? Nem, ez csak közönséges és tiszteletlen. Egy szóval: Gusztustalan.”

A “művésznő” szerint ez egy kísérlet volt arra, hogy Jézust az “LMBTQ-jogok” támogatójaként mutassa be.

“Rengeteg kép van Jézusról heteroszexuális emberekkel. Több millió, több milliárd festmény, híres művészektől. De ez csak tizenkét kép Jézusról, aki támogatja az LMBTQ jogokat – ez a tizenkét kép nem lehet olyan ijesztő számukra”

– reagált a kritikákra Twitteren Ohlson.

Valójában el lehet felejteni, hogy az Európai Unió bármit is megőrzött azon keresztény értékekből, melyeknek morzsáit megalapításakor még tartalmazta.

Egy homoszexuális zsidó Jézus Krisztust LMBTQP személyként ábrázolja egy “dokumentumfilmben”

Jézus és Szűz Mária pornográf ábrázolása nem sérti az Instagram közösségi irányelveit (18+)

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)