“A woke-baromság tönkreteszi a hadseregünket” – transzvesztitával reklámozzák a haditengerészetet

A már egyszer érthető okokból borzalmasan elsült LMBTQP kampány után, most egy Drag Queennel próbálja népszerűbbé tenni az USA a haditengerészetet. Az lakosok azonban még a tengerentúlon is vannak annyira józanok, hogy ellentmondásosnak és a harcos férfiképpel összeegyeztethetetlennek gondolják az ilyesfajta kampányfogásokat, így csak tovább csökken a támogatottság.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Meghökkentő módszerrel próbálja vonzóbbá tenni a katonai pályát a fiatalok számára az amerikai haditengerészet: egy transzvesztita előadóművészt neveztek ki digitális nagykövetükké. Nem ez a fegyveres erők első olyan toborzási próbálkozása, amely negatív visszhangot váltott ki.

Válságban van az amerikai fegyveres erők utánpótlása: évek óta nem sikerül elegendő létszámú újoncot toborozniuk, mindent bevetnek, hogy vonzóbbá tegyék a katonai pályát a fiataloknak.

A haditengerészet legfrissebb próbálkozása azonban sok kritikát kapott. A fiatal korosztály hatékonyabb megszólítása érdekében ugyanis a haditengerészet marketingesei digitális nagykövetet neveztek ki,

akik közül az egyik a Happy Daniels néven transzvesztita előadóművészként is szereplő Joshua Kelley, aki tavaly novemberben számolt be új feladatáról.

A toborzás vontatottsága nemcsak a haditengerészetnél valós probléma, hanem általában véve az amerikai fegyveres erőknél is. A Ronald Reagan Intézet tavaly novemberi felmérése szerint 70 százalékról 48 százalékra zuhant a hadseregbe vetett bizalom. A szervezet sajtóközleménye szerint a több mint 20 százalékpontos csökkenés elsődleges oka „a hadsereg érzékelt átpolitizálódása” volt – számolt be róla a Fox News amerikai hírcsatorna.

Egy másik felmérés szerint mindössze a fiatalok 13 százaléka mondja azt, hogy nagyon szeretne csatlakozni a fegyveres erőkhöz, míg kétszer ennyi, 26 százalék egyáltalán nem szeretne.

A toborzások gyenge hatékonysága súlyos probléma, amire sürgős megoldást kell találnunk. A TikTok-videók és a transzvesztiták szerepeltetése azonban csak ront a helyzeten

− nyilatkozta Jim Banks republikánus szenátor. A veterán katona és korábbi szenátorjelölt, Sean Parnell is hasonlóan fogalmazott a Twitteren. „A haditengerészet egy transzvesztitával akarja javítani a toborzások sikerét… és csodálkoznak, hogy minden marad a régiben. Ez a woke-baromság tönkreteszi a hadseregünket” − írta bejegyzésében.

Az amerikai hadsereg már 2021-ben is próbálkozott közösségi médiás kampánnyal, akkor öt különböző hátterű katona történetét mesélték el rajzfilmek formájában, köztük a két anya által felnevelt Emma Malonelordét. A kampány nem aratott osztatlan sikert, a kommentszekcióban annyira elszabadultak az indulatok, hogy le kellett zárni a hozzászólási lehetőséget.

Honvédelmi miniszter: Nem lesz progresszív ideológiákkal fertőzött magyar haderő

Hiába a néger Csingiling és a nőnemű “Elveszett Fiúk”, a CNN keveselli a woke ideológiát az új Pán Péterből

(Vadhajtások – Szent Korona Rádió)