Már megint homoszexualitásra buzdít a Disney+ új rajzfilmjében

Sok gyermek kedvence volt a Hős6os, amiről most a Disney+ egy hat részes rajfilmsorozatot is készít. Baymax, a főszereplő robot arra bátorítja az egyik fiú szereplőt, hogy hívjon el randira egy másik fiút. Ha nem lenne elég a nyilvános LMBTQP-propaganda, akkor vessünk egy pillantást a korhatár-besorolásra is…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Disney+ streamingszolgáltató tartalomkínálatában elérhető Baymax! című animációs sorozat egyik epizódja miatt a testület a holland társhatósághoz fordul – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága csütörtökön.

A médiatanács nézői bejelentés alapján vizsgálta a Disney+ streamingszolgáltató tartalomkínálatában elérhető Baymax! című animációs sorozat egyik epizódját.

A műsorrészben a sorozat főszereplője, egy robot arra bátorítja az egyik fiú szereplőt, hogy hívjon el randevúra egy másik fiút.

A hatóság vizsgálata megállapította, hogy a szolgáltató által “9+” kategóriába sorolt műsorszámot a magyar szabályozás értelmében a “12 éven aluliak számára nem ajánlott” minősítéssel lehetett volna csak sugározni. Mivel azonban a magyar nyelven is elérhető Disney+ Hollandiában bejegyzett társaság, a holland médiaszabályok vonatkoznak rá, így a testület továbbítja az ellenőrzés eredményét az illetékes társhatóság, a Commissariaat voor de Media (CvdM) részére – áll az NMHH közleményében.

A floridai gyermekvédelmi törvény miatt nagyot zuhant a Disney árfolyama

Halloween a Disney-nél: Drag queenek “érzékenyítik” a gyermekeket

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)