“Sírodra fogok hugyozni!” – LMBTQP aktivista a gyermekeket védő kormányzónak

Brad Little idahói kormányzó aláírta kedden azon törvényt, mely véget vet a gyermekeket transzneműművé operáló műtéteknek, és a különböző kegyetlen hormonterápiás pubertás blokkoló kezeléseknek.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Ennek következtében a lobbisták azonnal gyűlölethullámot indítottak ellene a Twitteren. „Baszódj meg kormányzó” – szól az egyik szlogen. Az egyik transz aktivista emellett hosszú életet kíván a kormányzónak csupán azért hogy megtapasztalja milyen a fájdalom, továbbá azt ígéri neki, hogyha elhalálozik „ráhugyozik a sírjára”. Az utóbbi megjegyzést egyébként a helyi középiskola iskolaszékének transznemű tagja, Rajbhandari tette. „Természetesen a tweetjeim kizárólag az enyémek, és nem feltétlenül tükrözik egyetlen olyan szervezet nézetét sem, amelyhez kapcsolatban állok, és nem fogadnám el, és nem fogadnám el az ilyen érzelmeket vagy nyelvezetet egy igazgatósági ülésen vagy osztályteremben.” – kezdte meg a magyarázkodást a transznemű iskolai ügyekbe beleszóló aktrivista, miután többen is kifejezték ellenvetésüket vele szemben.

Történet azt is jól megmutatja, hogy miként sodródnak be a fiatalok ezen nemzetbiztonsági kockázatot jelentő ideológiák mögé: Rajbhandari hetedikes korában klímaaktivistának vallotta magát, kilencedikesek már éghajlat- és fegyverellenes tüntetéseken vett részt; mire középiskolás lett belemerült a szélsőbaloldali aktivizmusba, majd igen hangos módon a transzjogi mozgalomban is, ezek után az iskolai önkormányzatban is helyet kapott mely lehetővé teszi számára gyermekek ideológiai befolyásolását. Rajbhandari útja a szélsőbaloldali csoportok által megalkotott tervezetet követi, amely a kisgyermekeket célozza meg, hogy radikalizálja és indoktrinálja őket. Ezt a ciklust ők maguk is megismétlik azáltal, hogy ugyanazt az ideológiát terjesztik társaiknak.

Hiába a deviánsok egyre erőszakosabb fellépése, láthatjuk, hogy mindinkább több helyen állnak ki a normalitás mellett. Reménykedünk benne, hogy eljön az az idő, amikor a gender-kommunizmus már csak a múlté lesz.

Újabb transznemű által elkövetett brutális gyilkosság az USA-ból

Egy középiskola előtt maszturbált a győri pedofil

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)