Walmartokat zárnak be a fosztogató négerek okozta károk miatt Chicagoban

Több üzletet kénytelenek bezárni a Walmart tulajdonosai, mivel a négerek a BLM elindulása óta sorozatosan, hordákban elkövetett rablásai óriási károkat okoznak a boltnak. Úgy látszik, hogy a kettős mércét és pozitív diszkriminációt erőszeretettel alkalmazó liberalizmus ideológiája nem fér meg a nagy amerikai kapitalizmus eszményével.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Ami az elmúlt időszakban történt Chicagóban, azzal a liberális médiafelületek, de még a fideszes „konzervatív” oldalak sem óhajtottak foglalkozni. Mondhatjuk, hogy egyáltalán nem meglepő, mert kimondottan kényes témáról van szó, amit igencsak nehéz PC szemszögből megközelíteni. Sokan azt gondolják ilyenkor, hogy Chicago messze van, ez bennünket nem érint, nem kell foglalkoznunk vele. Ami azt illeti, kell, nagyon is, mert ami Chicagóban történt, az nem más, mint Európa jövője.

Aki figyeli a tiktokos vagy youtube-os videókat, annak az utóbbi időben jó eséllyel megjelentek „shoplifting” videók. Ez a szó a bolti tolvajlást jelenti. Amerikában a bolti lopások mikéntjét a többségében érintett fekete lakosság új szintre emelte. Itt nem arról van szó, hogy egy bolti szarka „megfúj” ezt-azt, hanem tömegesen, hordákba verődve rohannak le boltokat, ahonnan mindent visznek, ami mozdítható. A szociális médiafelületek szinte roskadoznak az ilyen videóktól (lásd alább). Figyelembe véve a BLM után történt elmebeteg „Defund the police” (a rendőrség forrásainak drasztikus csökkentése) elnevezésű kezdeményezést, abszolút nem meglepő, hogy a chicagói helyzet eszkalálódott. Erre még rátett egy lapáttal Chicago leendő fekete, demokrata polgármestere, Brandon Johnson (róla még a későbbiekben szót ejtünk).

Tekerjük vissza az időt 2022 decemberéig. A CNBC műsorában a Walmart vezérigazgatója, Doug McMillon beszélt elég visszafogottan arról, hogy az áruházakban történő lopások miatt kénytelenek lesznek árat emelni, illetve boltokat bezárni. Bár négyen beszélgettek a stúdióban, de mindannyian csak kerülgették a forró kását, még maga McMillon sem mert rámutatni a lényegre, de a téma ott lehetett a nyelve hegyén. Nem könnyű demokratikusan, polkorrekt módon az igazságról beszélni. Szintén a CNCB utalt rá egy novemberi cikkében, hogy a bolti lopások évről évre 50%-os növekedést mutatnak. Gondoljunk csak bele, hogy egy kb. 200 fős tolvajhorda egy nap alatt még szerény becslések szerint is 100 000 dolláros kárt képes okozni az adott Walmart üzletnek. Ez országosan egy évre kivetítve a CNBC szerint megközelíti a 400 millió dollárt. McMillon arról is beszélt, hogy a törvény embereinek laza hozzáállása hatással van a lopások emelkedésére. A másik igencsak érdekes kérdés, hogy több száz fosztogatót egy adott áruház személyzete/biztonsági szolgálata (már ha van), hogyan képes megállítani. A válasz: sehogy.

Fotó: Chicago Tribune

Így jutottunk el április 13-ig, amikor a Walmart bejelentette, hogy négy chicagói üzletet zárnak be, ezek: Chatham, Kenwood, Lakeview, Little Village.

Bár McMillonék még 2020-ban demokrata frázisokat puffogtatva kijelentették, hogy „A Walmart Chicago iránti elkötelezettsége erős: „nem megyünk sehova.”. Ezzel arra utaltak, hogy a BLM-es zavargások során sérült nyolc üzletet újra nyitják, valamint egészségközpontokat is hoznak létre, segítve ezzel a helyi közösséget. Ezt pedig a helyiek jelentős része hordákban történő lopásokkal hálálta meg, így a bezárt négy üzlet évente több tízmillió dollár veszteséget termelt. Ezek a veszteségek pedig az elmúlt öt évben megduplázódtak. Demokraták ide, BLM oda, ha egy multinak a profit és az elvek között kell választani, akkor a fosztogató fekete közösséget előbb engedi le a süllyesztőbe, minthogy egyetlen további centet is veszítsen a lopások miatt.

Ahogy számítani lehetett rá, az agyatlan demokrata wokehívők rögtön vonyításba kezdtek, figyelmen kívül hagyva a valóságot. Lamont J. Robinson Jr., Illinois képviselőházának demokrata tagja a zárások hírére azonnal nekiment a Walmartnak egy helyi közösség által rendezett demonstráción, őket okolva minden bajért, ami történt. A másik felszólaló, Michael Pfleger liberális “katolikus pap” a tolvajokkal kapcsolatos megállapításokat mindössze sztereotípiaként emlegette, ami hátrányosan érinti a fekete közösséget. Pflager nem igazán tért ki olyan apróságokra, mint a „ne lopj!” parancsolat. A papíron katolikus pap és a valóságban liberális társadalmi aktivista szerint, ha a Walmart lopásról beszél, azzal megbélyegzi a helyi közösséget.

Ezután lépett a ringbe Chicago leendő polgármestere, a korábban említett Brandon Johnson. Az Illinois Policy Youtube-csatornára feltöltött videó szerint márciusban még nem igazán lehetett kihúzni belőle, hogy a bolti fosztogatásokat hajlandó-e elítélni. Jobb helyeken ezt úgy hívják, hogy burkoltan védelmébe vette a fosztogatókat.

Mivel a Chicago polgármesteri címére pályázik, ezért konkrétan nem ítél el senkit és semmit. Intő jel, hogy a múlt héten kitört belvárosi fosztogatásokat is olyan liberális szólamokkal véleményezte, mint a „rendbontó fiatalokat” nem szabad démonizálni, illetve a belvárosi eseteket holisztikusan szeretné megközelíteni.

Fotó: WKYC Channel 3

Még néhány demokrata ciklus, és Chicago kb. Detroit szintjén találja magát. Mindenesetre az már biztos, hogy a BLM-támogató, progresszív cégek, amint megérzik a védenceik okozta profitkiesést, azonnal hátat fordítanak minden ideológiának és empátiának.

Íme néhány videó az említettek közül:

Példa a tömeges lopásokra Tampából, az elkövetők közül szinte mindenki fekete:

Egy kifosztott chicagói Walmart videója:

Így nasiztak a feketék ingyen a chicagói Walmartban:

Vágott videó a chicagói rendbontásokról:

Tombol a fehérek elleni rasszizmus Amerikában – Néger diákok csoportosan kényszerítették térdre fehér osztálytársaikat

Hogy még az egyiptomiak is rasszisták legyenek…

(Kuruc.info – Szent Korona Rádió)