Az Antifa is felvonult az Aszex Pride-on

Összenő, ami összetartozik. Eltakart arcú, antifasiszta dobosok kísérték a menetet a múlt vasárnap megrendezett I. budapesti Aszex Pride-on – írja a Magyar Jelen

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A megmozdulás elvileg az LMBTQ-közösség részét képező aszexuális (nemi vonzalmat senki iránt nem érző) kisebbség „ünnepe” volt, azonban a 444 fotósa által készített egyik képen jól látszik, hogy legalább két – eltakart arcú – antifa is a menettel tartott.

Antifa matricák a dobon a budapesti Aszex Pride felvonuláson. Fotó: 444

Az eddig is tudvalevő volt, hogy az LMBTQP-mozgalom és az Antifa között vannak összefonódások, azonban a februári budapesti antifa terrorig ez a szélesebb nyilvánosság ingerküszöbét nem nagyon ütötte meg. A véres támadások viszont sok mindent átértékeltek,

úgyhogy e-mailben kereste a Magyar Jelen az I. Aszex Pride-ot szervező Magyar Aszexuális Közösséget, hogy mit szólnak ahhoz, hogy egy olyan közösség tagjai vettek részt a rendezvényükön, akik korábban a nyílt utcán, viperákkal és egyéb tárgyakkal felfegyverkezve vertek össze általuk nácinak vélt magyar állampolgárokat?

Valamint arra is rákérdeztek, hogy milyen kapcsolat van a magyarországi Antifa és a Magyar Aszexuális Közösség között? Terveznek-e a jövőben is közös megmozdulásokat?

Amin válaszolnak, frissítjük cikkünket.

A deviáns közösség és az Antifa összefonódása Nyugaton már olyan erős, hogy például a transzok és az antifák kéz a kézben járnak, ebből lett a Trantifa.

Kevesebb mint egy évet kapott a gyermekeket megrontó és drag queenségre nevelő tanársegéd

Saját gyermekét ölte meg a BLM-Antifa terrorista

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)