HVIM: 1956 – Ruszkik haza! 2023 – Jenkik haza!

Amerika plakátkampánnyal kívánja presszionálni a magyar közvéleményt, míg Pressman helytartóként viselkedik egy elméletileg szövetséges, szuverén országban. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom ennek kapcsán üzente meg az amcsiknak, hogy mit gondolnak róluk.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Amerikai pénzen ukrán propagandaplakátokat helyeztek ki hazánk számos pontján, ezzel párhuzamban Pressman, a „szivárványcsaládban” élő, magát helytartónak tekintő amerikai nagykövet szankciókat lengetett be Magyarországgal szemben.

Az Amerikai Egyesült Államok által pénzelt plakátok az orosz-ukrán háború 1956-tal való párhuzamba állításával kívánnak a magyar emberek érzelmeire hatni. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az Egyesült Államok beleszóljon Magyarország belügyeibe. A plakátkampány annak fényében is felháborító, hogy hazug párhuzamra épít, hiszen a „Ruszkik haza!” jelszó ugyanúgy szólt ukránnak, orosznak is 1956-ban; az nem egy nép, hanem egy ideológia kiűzését kívánta, és annak a szuverenitásnak a visszaszerzését, amit most éppen az USA veszélyeztet.

Jelenleg nem Oroszország igyekszik beavatkozni a magyar belügyekbe, hanem az Egyesült Államok és a nyugati világrend. Folyamatosan ránk akarják erőltetni az ukránok önfelemésztő támogatását, az LMBTQP-devianciákat és az antitradicionális értékrend-nélküliséget.

Elég az USA által vezetett véleménydiktatúrából! A plakátjaikon immár ott virít viszontválaszunk: 1956 – Ruszkik haza!; 2023 – Jenkik haza!

A HVIM kinyilvánítja, hogy harcol az USA vezette egypólusú világrend ellen!

Kelt.: Székesfehérvár, 2023.04.17.
HVIM vezérkara

Szakadj ki a modern világból! – HVIM nyári táborok

Egy vármegyés lány: “A zene egy fegyver” – interjú Vári-Kovács Péterrel

(Szent Korona Rádió)