A Hammer-banda vezetésével verheti szét Németországot az Antifa?

Nyolc év börtönt kért az államügyész Lina Engelre, a Hammer-banda egyik fejére Drezdában. A szélsőbaloldali antifák utcai harcokat hirdetnek a nő várható elítélése miatt. Vajon hagyják majd ámokfutásukat, vagy végre visszaszorítják az Antifát?

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Egyre több rendőrt, köztük elit kommandósokat is készültségbe helyeznek Németországban, miután szélsőbaloldali antifák utcai harcokra mozgósítanak, válaszul a Hammerbande főnöke, Lina Engel várható elítélésére. A német lapok és szakportálok eddig kétezer rendőr mozgósításáról írnak, valamint arról, hogy a letartóztatásban lévő Lina Engel és három vádlott-társa perében közreműködő ügyészeket és bírákat sorozatos fenyegetések érik.

A fenyegetésnek kitett bírák és ügyészek rendőri védelmet kaptak.

A lapok beszámolói szerint a német szövetségi ügyészség nyolc év börtönt kér Lina Engel Antifa-főnökre, valamint a tettestársait is rács mögé küldené hosszabb-rövidebb időre. Szakportálok úgy fogalmaznak a vádirat alapján, hogy a baloldali terrorista Lina Engelnek és bandájának brutális védjegye, hogy áldozataikat kalapáccsal ütik, amivel akár halálos sérülést is okozhatnak.

Újabb beazonosított antifa terroristák – Bővebben a Hammer-bandáról

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)