Bibliát semmisítettek meg New Yorkban – Ahol könyveket égetnek ott embereket is fognak?

A New York-i woke kultúra valóságosan tombol:  egyetemistáknak annyira nem tetszett egy konzervatív előadó, hogy egy Bibliát is megsemmisítettek tüntetés gyanánt.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

New York-i egyetemisták meglehetősen agresszívan tiltakoztak egy egyetemi konzervatív előadó rendezvénye ellen, amelynek az lett volna a fő témája, hogy a szólásszabadság épp tönkremenőben van az egyetemi kampuszokon, szemlézi a mandiner.hu. A New York Állami Egyetem Albany-i diákjai felvonultak, skandáltak, táncoltak

és még egy Bibliát is megsemmisítettek,

hogy megpróbálják leállítani a Turning Point USA szemináriumát, amelyet egy diákcsoport szervezett, és amelynek vezetője a konzervatív Ian Haworth volt. A tömeg az „így néz ki a szólásszabadság” és „a transzjogok emberi jogok”, a „baszódjatok meg, fasiszták„ és az „Ian szar” skandálásig terjedtek.

Az egyetem a New York Postnak elmondta, hogy a diákok az egész tüntetés alatt „békésen viselkedtek”, senki sem sérült meg, “csak” egy elpusztított Biblia maradt hátra.

Az egyetemi rendőrség mindössze két diákot bírságolt meg, mert megpróbáltak bejutni egy olyan területre, amelyet a rendezvény miatt lezártak. Természetesen a vallásellenes támadás miatt nem kell eljárást indítani minden bizonyára…

Másik videó:

Keresztény iskolában mészárolt egy transznemű Amerikában (Videókkal frissítve)

Erősödő vallásüldözés Ukrajnában – Végleg leszámolnának a hagyományhű ortodoxokkal?

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)