Katalóniában az új törvény értelmében kötelező lenne a munkahelyeknek “transzokat” alkalmazni

LMBTQP-logika: az egyenlőség azt jelenti, hogy a “transzok” mindenben előnyt élveznek másokkal szemben. Ezt bizonyítja a legújabb katalóniai törvény is, mely szerint az álláshelyeknek kötelező lenne “transzokat” alkalmazni. Mindezt persze az “egyenlőség” jegyében.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Katalónia kötelezővé tenné, hogy az álláshelyek egy részét “transzszexuálisokkal” töltsék fel. Az intézkedés a szenátus jóváhagyására váró “transztörvény” egyik legvitatottabb része, mivel többek szerint ugyanolyan egyenlőtlenséget generál, mint az, ha valakit a nemi vagy szexuális irányultsága miatt nem vesznek fel egy munkahelyre. Egyébként Spanyolország más régiójában is létezik már a “transzkvóta”: Aragónia 2018-ban vezette be, hogy a megüresedett közszolgálati pozíciók legalább 1 százalékát “transzszexuálisokkal” kell betölteni.

A L’Escola A. C. nevű egyesület elnöke, Núria González több panaszt is benyújtott a napokban a Katalóniában elkülönített 24 álláshely miatt, melyeket Badalonában, Mataróban és Barcelonában hirdettek meg. Legnagyobb problémája az, hogy

a jelentkező “transzneműeknek” az állás elnyeréséhez mindössze egy felelősségvállalási nyilatkozatot kell aláírniuk, hormonterápiával, műtéttel vagy bármilyen orvosi papírral ugyanakkor nem kell igazolniuk deviáns voltukat.

González kiemelte azt is, hogy attól, mert valaki “transznemű”, még nem biztos, hogy alkalmas a pozíció betöltésére. A beszámolóból kiderül, hasonló okok miatt tettek már feljelentést Aragóniában is, kiemelve benne, hogy a fogyatékossággal élőknek egyetlen munkalehetőséget sem teremtettek. A “transztörvényt” egyébként a feminista szervezetek is ellenzik.

Váratlan fordulat – Soros anyagilag támogatja a katalán szeparatistákat

Soviniszta nyelvtörvény Katalóniában – Egyre közelebb a spanyol trianon?

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)