Vigyázat! Ezentúl szabadon posztolhatnak a félmeztelen transzok a Facebookra és Instagramra

Ezek megőrültek! Az LMBTQP-lobbi kiharcolta: a 13 éves kortól szabadon használható Facebook és Instagram a “transzneműek” és “nem bináris személyek” félmeztelen képeit mostantól nem cenzúrázza. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Meta – a Facebook és az Instagram – Felügyelőbizottsága, egy “független szakértői csoport”, ami a tartalommoderálási és cenzúrapolitikával foglalkozik, úgy döntött, mostantól lehetővé teszi a “transznemű nők” és “nem bináris személyek” számára a félmeztelen fotók feltöltését. Tehát innentől kezdve – hisz a deviánsok imádják magukat mutogatni – a különböző átműtési, csonkítási fázisban járó elmebetegek szabadon posztolhatják majd undorítóbbnál undorítóbb képeiket.

A döntés egyébként azután született, hogy egy “transzneműként” és “nem binárisként” azonosított pár Instagram-posztját eltávolították, mivel mindkét – amúgy biológiailag nő – félmeztelen volt rajta. Fellebbeztek, majd a tiltást hatályon kívül helyezték. Egyébként posztjuk azért készült, hogy pénzt gyűjtsenek azoknak a “transzneműeknek”, akik le akarják vágatni a mellüket, de nincs rá pénzük. Valószínűleg úgy gondolták, minél kevesebb rajtuk a ruha, annál több támogatás fog befolyni…

A Meta szóvivője a döntés kapcsán kiemelte:

“Folyamatosan értékeljük az irányelveinket, hogy segítsük platformjainkat biztonságosabbá tenni mindenki számára. Tudjuk, hogy többet tehetnénk az LMBTQ+ közösség támogatásáért. Ez azt jelenti, hogy szakértőkkel és LMBTQ+ érdekvédelmi szervezetekkel dolgozunk együtt egy sor kérdésen és termékfejlesztésen.”

A Facebookon és az Instagramon 13 éves kortól lehet hivatalosan profilt létrehozni. A Meta szerint pedig akkor lesznek a platformok biztonságosabbak, ha a felhasználóknak – beleértve a kiskorúakat – bármikor egy csupaszmellű “transz” képe jelenhet meg. Egyébként az LMBTQP-lobbisták folyamatosan azt hangoztatják, hogy nincs különbség “transz nő” és “biológiai nő” között, de úgy tűnik, ez nem számít akkor, ha a pornográf tartalmakról van szó.

Az LMBTQP-lobbi legújabb agymenése: már csecsemőkorban is lehet egy gyerek transzvesztita

Az LMBTQP-lobbisták újabban szellemi fogyatékosokat öltöztetnek be transzvesztitának, és küldenek színpadra

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)