Texasban visszaerőszakolta a könyvtárakba az LMBTQP-lobbi az érzékenyítő könyveket

Az elmúlt években többször előfordult, hogy kitiltottak devianciával érzékenyítő könyveket a könyvtárakból Texasban. Az LMBTQP-lobbi agresszív nyomást helyezve az igazságszolgáltatásra visszahelyeztette a beteges kiadványokat a polcokra a demokráciára hivatkozva. Íme egy újabb gyöngyszem azoknak, akik szerint nincs lobbitevékenysége az aberráltaknak.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

16 iskolai körzetben 713 alkalommal cenzúráztak devianciát népszerűsítő könyveket Texasban, ami a liberális jogvédők szerint felháborító. Az amerikai könyvtárosok szövetsége az összes, államban található közkönyvtárat vizsgálva 2022-ben 1269 ilyen cenzúrázási kísérletet regisztrált, ami további aggodalomra ad okot, hogy ilyen nagy számban tárulnak a gyerekek elé a beteg kiadványok. Ebben a számban a bevándorlásra és az eltérő rasszúakra érzékenyítő könyvek száműzési szándéka is benne foglaltatik.

Hét személy még 2022 áprilisában az alkotmányra hivatkozva beperelte a helyi tisztviselőket, amiért a Llano megye néhány lakosa és a republikánus törvényhozók által nem megfelelőnek ítélt könyveket eltávolították. Ennek következtében egy texasi szövetségi bíró az LMBTQP-lobbi agresszív nyomására azt a határozatot hozta, hogy 12 érzékenyítő könyvet 24 órán belül vissza kell helyezni polcokra.

Mostani végzésben Robert Pitman bíró nemcsak azt rendelte el, hogy a bevont könyvek kerüljenek vissza, de a per befejezéséig egyetlen könyv sem távolítható el a helyi könyvtárakból.

“Ez a demokrácia győzelme” 

– mondta Ellen Leonida, az ügy felpereseit képviselő ügyvéd. Szerinte a kormány nem mondhatja meg az  állampolgároknak, hogy mit olvashatnak és mit nem. Ezért az olyan könyvek betiltása, amelyekkel a hatalom nem ért egyet, az közvetlen támadás a legalapvetőbb szabadságjogok ellen.

Ezen gondolatok mentén tényleg bármilyen beteg, közveszélyes témával foglalkozó könyvek a nagy nyilvánosság elé bocsáthatók lesznek, főleg ha az LMBTQP lobbitevékenységén és az azoknak behódoló karhatalmakon és államvezetéseken múlik.

Hálából a NATO csatlakozásért? Azonnal belénk állt Finnország

Antidemokratikus beavatkozással vádolja az Egyesült Államokat Ghána

(Humen – Szent Korona Rádió)