Újabb pedfil botrány: 7 éves gyermeket zaklatott egy tanár

Még tavaly derült fény az undorító esetre, amikor egy Zala vármegyei pedagógus megengedhetetlenül viselkedett óráin, több diákot is szexuálisan zaklatott. A rendőrségi eljárás továbbra is folyik a 61 éves férfival szemben.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az elmúlt napokban hívták fel a figyelmet az aggódó szülők egy zalai esetre, amely még tavaly tavasszal történt. Az információk szerint a Nagykanizsai Tankerületi Központ (NTK) 2022 áprilisában indított vizsgálatot szülői jelzések alapján egy pedagógus ellen, aki az egyik ottani intézményben tanított alsós diákokat.

A bejelentések arról szóltak, hogy a pedagógus fizikai kényszerítést alkalmazott, és szexuális zaklatásnak, lelki bántalmazásnak, zsarolásnak tette ki a gyermekeket.

A vizsgálat nyomán feljelentés is született. Értesülések szerint az intézmény vezetője a szülőkkel folyamatosan tartotta a kapcsolatot, a tanulók iskolapszichológusi ellátásban részesültek.

A történetet mind a tankerület, mind a rendőrség megerősítette. Mint azt az NTK írta, az egyik fenntartásukban levő intézmény vezetője

az előző tanévben jelzett problémát egy pedagógus nem megfelelő tanítási módszereivel kapcsolatban. Az intézmény vezetőjének tájékoztatása szerint a pedagógus nem ismerte el az ellene felhozottakat, és kérte közalkalmazotti jogviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetését. Az ügyben feljelentés történt, információink szerint büntetőeljárás van folyamatban– közölte a tankerület.

Ezután a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte: az ügyben a rendőrség kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt szakértők bevonásával folytatja az eljárást egy 61 éves férfival szemben. Hozzátették: az ügyben 2022. április 12-én indult nyomozás.

Az elmúlt hónapokban több ilyen eset derült ki. Februárban robbant Bite Zsolt ügye, amely után nyilvánvalóvá vált: cselekvésre van szükség a gyermekek védelmében. Mint ismert, Bite Zsolt a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola azóta kirúgott tanára a közösségi médiában dicsekedett azzal, hogy 15 éves szeretője van. Mindezeken felül kiderült: a férfi homoerotikus videókat is gyártott magáról, amelyhez diákok is hozzáférhettek, illetve arról is beszélt, hogy „a 14 évesek buknak rá”.

Miután Bite Zsolt videói nyilvánosságra kerültek, feljelentés született az ügyben. A hatóságok házkutatást is tartottak nála, a nyomozás jelenleg is folyamatban van.

A KLIK elismeri, hogy megkapták 2018-ban Bitéről a vármegyések jelzését, de hát nem volt mit tenni

15 éves fiút ront meg a tanártüntetések homoszexuális szervezője

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)