Szado-mazo ruhás aberráltak műsorára hurcolják az anyák a csecsemőiket Angliában

Meztelenül vonagló aberráltak délutáni műsorára hordják a csecsemőiket az édesanyák Angliában, mit sem törődve azzal, milyen károkat okoznak ezzel a kicsiknek. A teltházas műsorokat családbarátként hirdetik, és annak ellenére, hogy rengetegen tiltakoznak ezek ellen, a résztvevő anyák nem mérik fel az “előadás” károsságát.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A CabaBabaRave egy olyan délutáni műsorsorozat, amelyeken anyukák tömege vesz részt gyerekeikkel, csak hogy fehérneműben, hámban és combig érő csizmában táncoló és akrobatikázó aberráltakat éltethessenek. Ráadásul ezek az anyukák a CabaBabaRave show-t “a délutáni örömök egy kis szeleteként” emlegetik, amely a kabarét “magával ragadó babaérzéki pillanatokkal” vegyíti és RAVE-ben végződik.

A műsor házigazdái két előadóművészből lett anya, Lizzie és Gemma, akik “folyamatosan szórakoztatni akartak, miközben az egyik kezükben egy kisbabát, a másikban pedig egy korsó sört tartottak”.

Az interneten megosztott “előadások” között volt olyan is, amikor az egyik táncosnő a mennyezetről lelógó hevederekről légakrobatikázott, miközben a BDSM-ben használt kötésekhez hasonló béklyót, fekete rövidnadrágot és combig érő csizmát viselt.

Egy másik előadó csak egy fekete boát és tigrismintás kesztyűt viselve, kézállásban látható. Mindkettő videót a London délkeleti részén található The Flair Groundban készítették.

Dominique Samuels brit kommentátor a Twitteren osztotta meg a felvételeket – amelyeken egy harmadik fellépő egy szerényebb, teljesen rózsaszínű ruhában vonaglik a közönségnek -, és azt mondta, “fel sem tudja fogni”, hogy ki az, aki elviszi a gyerekeit a show-ra.

A videókat gyors és dühös visszhang fogadta, sokan a hatóságok vagy a kormány beavatkozását követelték.

Karina Michelin brazil újságíró szerint

“a gyerekek bevonása az ilyen műsorokba bűncselekménynek kellene lennie, és mindenkit, beleértve a szülőket is, ki kellene vizsgálni”.

Egy másik képernyőfelvételt a CabaBabaRave Instagram-sztoriról Natly Denise tartalomkészítő osztott meg, amelyen az előadók énekelnek és táncolnak az éljenző anyukák tömegének.

A negatív visszhang miatt a CabaBabaRave weboldalát, Instagram- és Facebook-oldalát eltávolították a nyilvánosság elől. A weboldal archivált képei azonban számos aberráltat mutatnak, akik gyerekek és szüleik előtt élik ki exhibicionista hajlamaikat.

A Libs of Tik Tok megosztotta a cég Instagram kiemelt sorozatát is, amelyet több mint 4 millióan néztek meg. A CabaBabaRave azóta priváttá tette a fiókját.

És ha ez nem lenne elég hányingerkeltő, a Caba Baba Rave zártkörű partikat is kínált gyerekeknek, ahol teljesen privátban ronthatták meg a csecsemőket a saját szüleik segítségével.

A CabaBabaRave-nek március 11-én teltházas fellépése lett volna a VAULT Fesztivál keretein belül. A “The Vault” helyszín ráadásul családbarátként és 5 éven aluliak számára megfelelőnek hirdeti ezeket a műsorokat.

A fesztivál weboldalán a CabaBabaRave házigazdái, Lizzie és Gemma közölték, hogy olyan eseményt akartak létrehozni, amely a szülőknek egy “nagy londoni éjszakai szórakozás élményét nyújtja… kabaré, italok és tánc… de olyan, amelyre elhozhatod a gyerekedet, és lefekvés előtt még otthon lehetsz”.

A VAULT Festival egy tweetben foglalkozott a vitával, és közölte, hogy támogatja az “érintett művészeket”.

“A kabaréműsort a szülőknek tervezték, érzékszervi pillanatokkal a babák számára, és egy szórakoztató és barátságos hely a kisbabás szülők számára”

– áll a tweetben.

“A VAULT Fesztivál azért létezik, hogy támogassa az élő előadásokat és a művészeti tehetségeket, és büszke arra, hogy olyan rendezvényeket szervez, amelyek mindenki számára befogadóak és hozzáférhetőek, a közönség biztonsága pedig mindig elsődleges prioritás. Kiállunk a programjainkon fellépő művészek és munkatársaink elleni, valamint az LMBTQIA+ közösség ellen irányuló megbocsáthatatlan erőszakos fenyegetések és támadások ellen, és támogatjuk az érintett művészeket”

– tette hozzá a közlemény.

A műsort végül “az előadók és a nézők biztonságára” hivatkozva lemondták.

“Sajnos a CABABABARAVE március 11-i, szombati fellépése a VAULT Fesztiválon nem kerül megrendezésre. A művészeknek meg kellett hozniuk ezt a nehéz döntést, hogy lemondják ezt az előadást előadóik, a közönség és önmaguk biztonsága érdekében, miután a CABABABARAVE-t és a tágabb értelemben vett drag és LMBTQIA+ közösséget online zaklatás és fenyegetés hulláma érte. A VAULT Fesztivál a művészek és előadóik mellett áll.”

Ugyan rengeteg embernek nyilvánvaló, hogy ez a műsor mennyire undorító, mégis vannak olyan anyák, akik megvédték azt. Ezek a nők úgy gondolják, hogy a gyerekeikre semmilyen rossz hatással nem lesz az, ha csecsemőkortól kezdve meztelen aberráltak vonaglását kell nézniük.

“Semmi szexuális vagy erotikus nincs a műsorban. Ez egy kabaréműsor érzékszervi elemekkel a szülési szabadságon lévő anyukáknak és a babáknak”

– tweetelte Lynn Carratt brit újságíró egy rave-ről készült fotók mellett.

Ezen műsorok az anyák körében való népszerűségének oka leginkább abból fakad, hogy a nők érzelem vezéreltek, és éppen a közösségi média által könnyen befolyásolhatók. Mivel a médiában azt látják, hogy az aberráltak támogatása mennyire is fontos, már egészen kicsikorban elkezdik a gyerekek érzékenyítését, mit sem törődve azzal, milyen súlyos károkat okoznak ezzel. Ezt használja ki az LMBTQP-lobbi az ilyen műsorokkal, hogy minél több gyermeket terelhessenek az aberráció útjára, és teljesen elkorcsosítsák a fiatalabb generációkat.

Az LMBTQP agymosás miatt emelkedik a fiatalok közötti öngyilkosságok száma

Hányás: A 24.hu éppen “drag queenekkel” provokál vezéranyagként (videó)

(Fox News nyomán Szent Korona Rádió)